Annonce
Assens

Massivt hærværk mod biler i Assens: Gerningsmand har meldt sig til politiet

Pia Rolighed Olausson måtte søndag formiddag have Dansk Autohjælp til at skifte dækket på hendes Peugeot, der holdt parkeret i Damgade i Assens. Hun var en af mange bilejere, der søndag morgen vågnede op til en bil med punkteret dæk i byen. Foto: Søren Plovgaard
Der er sket hærværk mod flere biler i Assens natten mellem lørdag og søndag.Gerningsmanden meldte sig til Fyns Politi søndag sidst på dagen.

Assens: Midt i årets første store julefrokostweekend er flere beboere i Assens vågnet op til et trist syn.

Der er melding om, at en stribe personbiler i byen er blevet punkteret natten mellem lørdag og søndag.

Frederik Valdemar Vejsgaard, der bor i Damgade, skriver således på sin facebook-profil:

”Jeg synes vi skal udbringe et kæmpe hurra til de klaphatte, som i løbet af natten har punkteret minimum otte biler op ad Damgade”.

Thomas Wøldike Hellmund er lige flyttet fra Holstebro til Assens, fordi han har fået arbejde i Haarby.

Da han lørdag morgen gik ud til sin bil i Damgade for at hente rundstykker hos bageren, kunne han konstatere, at det ene baghjul på hans Skoda Rapid var fladt. Og at der sad en seddel i bilens forrude.

- Ja, det var sgu noget af en velkomst til Assens, jeg fik dér. Nogle naboer havde skrevet en seddel om, at der havde været hærværk i gaden i nat, og at det var blevet meldt til politiet, fortæller Thomas Wøldike Hellmund.

Annonce

Jeg synes vi skal udbringe et kæmpe hurra til de klaphatte, som i løbet af natten har punkteret minimum otte biler op ad Damgade.

Frederik Valdemar Vejsgaard på Facebook

Trist

Pia Rolighed Olausson, der bor i Østergade i Assens, måtte have hjælp af Dansk Autohjælp for at få et nyt dæk på sin lille Peugeot, der også var blevet punkteret i nattens løb. Hun har ofte sin bil holdende i Damgade, så hun undgår at få en parkeringsbøde.

- Det er trist, at sådan noget kan ske, siger Pia Rolighed Olausson.

Ifølge avisens oplysninger er der også i nat punkteret biler i Strandgade i Assens samt andre steder i byen.

Ifølge Amanda Maria Nørregaard er det ikke første gang, at boligkvarteret omkring Damgade rammes af hærværk mod biler. For tre uger siden blev hendes egen bil samt tre øvrige biler punkteret i samme område, og også bilejere, der holder parkeret på parkeringspladsen ved Vor Frue Kirke har for nylig været udsat for hærværk i form af punkteringer.

Mand har meldt sig

Fyns Politi oplyser søndag aften, at en mand har meldt sig og tilstået, at det er ham, der har skåret bildækkene op. Det skete, efter politiet på Twitter havde udsendt en beskrivelse af en person, man gerne ville tale med om sagen.

Samtidig har et vidne henvendt sig med en konkret mistanke mod en person, der svarer til beskrivelsen af den mand, der har meldt sig selv, oplyser Fyns Politi.

Opdateret søndag kl. 19.20

Thomas Wøldike Hellmund viser et punkteret bagdæk på sin Skoda Rapid, som holdt i Damgade. Beboere i Damgade i Assens havde sat sedler på bilejernes forrude, hvor de orienterede om nattens hærværk, der er meldt til politiet. Foto: Søren Plovgaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Opsang til regeringen: Det haster med at afværge trængsel på Lillebælt

Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1995: Mand anholdt for ni sexoverfald i Odense

1995 Kriminalpolitiet anholdt kort før kl. 21 i aftes en 37-årig mand fra Odense, som foreløbig mistænkes for at være gerningsmand til ni sexoverfald på kvinder i Odense. Manden, der havde set tv sammen med nogle bekendte, ringende ved 19.30-tiden selv til politiet og fortalte, at det var ham, der onsdag cyklede ind i en 17-årig skolepige på cykelstien bag Haustrups Fabrikker. Han havde genkendt sig selv efter det signalement, som TV 2 havde sendt ud i Nyhederne kl. 19. Den 37-årige tilstod, at det var ham, der havde påkørt den 17-årige pige, men at der var tale om et færdselsuheld. Ifølge pigens forklaring havde den anholdte indhentet og væltet hende på cykelstien men stak af, da hun skreg op. 1970 De to unge odenseanere Peter Sindberg og Bjarne Hildebrandt, der stod som arrangører af beatkoncerten med Jethro Tull i Fyens Forum i fredags, præsenterer en ny koncert allerede på lørdag med den københavnske trio Young Flowers og guitaristen Peter Thorup, der er tidligere medlem af gruppen Beefeaters. Efter forhandling med teaterchef Kai Wilton gennemføres koncerten på Odense Teater som en ”Midnight Session”, der begynder kl. 23.30 og foruden Young Flowers også byder på Otte Franckers kvartet. I øvrigt ligger det nu fast, at den engelske beatgruppe Procul Harum giver koncert i Odense den 19. februar. Koncerten arrangeres i samarbejde med impressario Steen Wittrock. 1945 I Middelfart udviklede der sig rene skandalescener, da kommunen i går åbnede for salget af de kommunale tørvereserver. Praktisk talt alle husstande i byen søgte at sikre sig de tre sække med 40 kilo tørv, som der kunne udleveres, og der opstod vildt slagsmål for at komme frem til udleveringsstedet. Den voldsomme tilstrømning kom helt bag på kæmnerkontoret, der inden for et angivet tidsrum havde åbent for salget. Kvinder og mænd i hundredvis løb storm mod rådhuset, og i løbet af få øjeblikke var alt kaos med råb og skrig fra menneskemængden, hvor der blev puffet og slået med knytnæver. En dame besvimede og en mand fik sin hånd så stærkt læderet, at han måtte under lægehandling.

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];