Annonce
Middelfart

Masser af indbrud: Dyr bil, 250 glas honning, vin og havetraktorer stjålet

Masser af indbrud i Middelfart Kommune henover weekenden. Arkivfoto. Michael Bager.

Nordvestfyn: En eller flere tyve har henover weekenden været på spil i garager, udhuse, private hjem og i forretninger forskellige steder i Middelfart Kommune.

Og der er blevet stjålet alt fra en dyr bil, til værktøjer og søde og våde sager, viser politiets døgnrapport.

En ejer af en Audi A6 på Knabosholmvej ved Harndrup mistede både sin dyre bil samt en motorsav og en styrthjelm natten til lørdag. En kassevogn blev stjålet fra en fiskeforretning på Kystvejen i postnummer Asperup. I Strandgyden - ikke langt derfra - er en elcykel samt diverse værktøj forsvundet.

Og fra en virksomhed på Tanggyden har en eller flere gerningsmænd rodet rundt i en lagerhal, hvor blandt andet seks spande honning og omkring 250 glas af de søde sager uden etikette var væk. Samt endnu et køretøj - denne gang en rød og sort mountainbike.

Fra Strandgyden er der ligeledes stjålet en gul havetraktor af mærket Stiga og en hækkeklipper. Ifølge døgnrapporten skulle tyven eller tyvene være kommet ind via en hundelem.

På Gartnervænget og Middelfartvej i nærheden er tre andre havetraktorer - en rød Jonsered, gul Stiga Park samt endnu en Stiga - stjålet. Fra adressen på Gartnervænget er der desuden forsvundet cirka 30 flasker vin og en grå papcontainer.

Flere hestekræfter var der i to påhængsmotorer, der blev stjålet fra Vestre Hougvej i Middelfart.

Og sidst men ikke mindst kunne en villaejer på Nørregade i Ejby konstatere, at der manglede en Macbook samt en stationær computer og et tv efter et indbrud i løbet af sidste uge.

Det har mandag ikke været muligt at få en kommentar fra Fyns Politi til indbruddene.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce