Annonce
Fyn

Masser af høj musik gav politiet en travl aften og nat

Politiet havde en travl aften og nat med folk, der spillede for høj musik. Foto: Michael Bager
Annonce

Fyn: Det var fredag, det var lønningsdag, og det var oven i købet en af de for sommeren 2020 uhyre sjældne lune aftener.

Ovenstående kombination nærmest skriger på fest, og festet blev der ifølge vagtchef ved Fyns Politi, Milan Holck Nielsen. Eftersom diskoteker og lignende ikke må holde åbent på grund af covid 19, bliver der festet privat, og det er ikke altid, naboerne er lige lykkelige for det.

Uden at have det præcise tal, fortæller Milan Holck Nielsen, at Fyns Politi i løbet af fredag aften og nat mere end 20 gange var ude til det, der i fagsproget hedder musik til ulempe. Altså støjende musik.

Milan Holck Nielsens kollega, der havde vagten hen over natten, var ved fem-tiden i morges ude med en meget emoji-rig opdatering på Twitter, der handlede om, at en del af henvendelserne til politiet kunne have været undgået, hvis de festende og naboerne havde været bedre til at kommunikere med hinanden. Og det er Milan Holck Nielsen naturligvis meget enig med sin kollega i.

Vagtchefen fortæller videre, at han ikke har tid til at gennemgå hver eneste af de godt 20 sager, men i enkelte tilfælde førte politiets besøg til, at musikanlæg blev beslaglagt.

- I andre tilfælde var musikken allerede stoppet, da vi dukkede op, siger Milan Holck og gentager opfordringen til dem, der holder fest, om at kommunikere det ud til naboerne på forhånd.

Annonce
Fyn

Ny hollænder flyver ind til Odense Håndbold

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Hvorfor skulle jeg overhovedet stemme?

Odense

Efterlyst kvinde er blevet fundet

Annonce