Annonce
Assens

Martin er gået sammen med sin mester

Martin Tinggaard (tv) og Lars Nørregaard er gået sammen i firmaet MT/LN Auto & Maskinservice på Rønnevej i Ebberup. Foto: Søren Plovgaard

Martin Tinggaard stod i mekanikerlære hos Lars Nørregaard. Nu er de blevet kompagnoner i firmaet MT/LN Auto & Maskinservice i Ebberup.

Ebberup: Det er ikke fordi, 24-årige Martin Tinggaard ikke vil hilse pænt på avisens medarbejder. Men hans hænder er smurt godt ind i motorolie, så han advarer på forhånd mod et håndtryk, da Lokalavisen lægger vejen forbi hans værksted på Rønnevej 2 i Ebberup.

Martin Tinggaard købte for fire år siden en ejendom med tilhørende garage på Rønnevej, hvor Ebberup Taxa i flere år havde sit domicil.

For et år siden åbnede han firmaet MT Autoservice og indrettede værksted i garagen. Nu er hans firma vokset til dobbelt størrelse, idet Martin Tinggaard siden årsskiftet er blevet kompagnon med mekaniker Lars Nørregaard og har skiftet virksomhedsnavn til MT/LN Auto & Maskinservice.

De to kender hinanden særdeles godt.

- Jeg har stået i lære hos Lars hos Automester i Faaborg, og vi har i et stykke gået og rodet lidt med at slå os sammen her i Ebberup, fortæller Martin Tinggaard.

Lars Nørregaard er udlært mekaniker hos Toyota i Faaborg for 21 år siden og har senest arbejdet som værkfører hos vare- og lastbilfirmaet Iveco i Odense.

Kompagniskabet indebærer, at Martin Tinggaard og Lars Nørregaard arbejder under hver sit cvr-nummer, og så fordeler de ellers arbejdsopgaverne bedst muligt.

- Der er ikke så mange i området, der tager ud og reparerer trucks og landbrugs- og entreprenørmaskiner, så det er nok noget af det, som jeg vil tage mig af, siger 41-årige Lars Nørregaard.

Værkstedet tilbyder desuden reparation af personbiler og varevogne.

Hænder smurt ind i motorolie. Det er et godt tegn, når man er mekaniker. Foto: Søren Plovgaard

Åbent hus

Lars Nørregaard og Martin Tinggaard vil gerne markere, at de nu er gået sammen i det nye firma, og derfor holder de åbent hus i værkstedet på Rønnevej 2 i Ebberup.

Det sker lørdag den 10. februar fra klokken 12 til klokken 16, hvor alle er velkomne til at kigge forbi.

Det skorter ikke på ordresedler på værkstedet. Foto: Søren Plovgaard
Det er mindre end et år siden, Martin Tinggaard åbnede mekanikerværksted i Ebberup. Nu er de to om de daglige opgaver. Foto: Søren Plovgaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne

En handlekraftig kvinde fylder 80

Faaborg-Midtfyn

Lokal nedlukning af sogn truer efter fødselsdag og fest: Nu lukker alle kommunens bosteder for besøg

Annonce