Annonce
Albaniserien

Marstal IF taber til Bogense G & IF

Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg
Marstal IF gik fra banen uden point i lørdagens kamp mod Bogense G & IF.

Fynsserien, mænd, Marstal IF-Bogense G & IF 1-2 (0-1).

Hjemmekampen mod Bogense G & IF resulterede i nul point for Marstal IF. Lørdagens kamp endte 1-2. Nederlaget var det fjerde i træk og det syvende i sæsonen for Marstal IF i Fynsserien, mænd.

Marstal IFs mål blev scoret af Mathias Fleischer (50).

Efter hjemmekampen ligger Marstal IF nummer seks med 41 point og en samlet målscore på 45-37 efter 26 spillede kampe ud af 26. Bogense G & IF ligger nummer to med 57 point og en samlet målscore på 73-39.

Bogense G & IFs fik et gult kort.

Marstal IFs træner har følgende kommentar:

- Ærgerligt nederlag her sidst på sæsonen, som har været lidt op og ned for os. Efter første halvdel, så havde vi forventet lidt mere, men vi har været hårdt ramt af skader, sagde Per Juel, der sammen med Ole Juel fortsætter næste sæson, hvor målet foreløbig er, at få alle mand klar igen.

Fra Bogense G & IFs træner lyder det:

- Som oprykker, så er vi meget tilfredse med at ende på andenpladsen. I dag var det en tæt kamp, hvor vi vel bare var den tand skarpere, der betød, at alle tre point kommer med hjem til det nordlige Fyn, sagde træner Lars Spinner Hansen fra Bogense.

Kampen var både Marstal IF og Bogense G & IFs sidste i rækken.

Denne artikel er skrevet af Ritzaus tekstrobot på baggrund af data fra Fyens Stiftstidendes sportsredaktion og DBU.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Kor a la Carte i Åsum

Debat

Chefredaktøren anbefaler: Frygt er terrorens farligste virkemiddel

Retten i Odense valgte at dobbeltlukke dørene i landsdækkende mulig terrorsag og nedlægge navneforbud trods protester fra pressen. Manden blev varetægtsfængslet i foreløbig fire uger. Læs historien her

Annonce