Annonce
Albaniserien

Marstal IF sikrer sig et point med 0-0 mod B 1909

Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg
Marstal IF høstede et point i udekampen mod B 1909.

Fynsserien, mænd, Marstal IF-B 1909 0-0.

Marstal IF og B 1909 spillede søndag 0-0 på B 1909s hjemmebane, og begge klubber kunne dermed gå fra banen med et enkelt point. Det uafgjorte resultat var det første i sæsonen for Marstal IF i Fynsserien, mænd.

Efter udekampen ligger Marstal IF nummer fire med 13 point og en samlet målscore på 17-15 efter syv spillede kampe ud af 28. B 1909 ligger nummer seks med ti point og en samlet målscore på 30-5.

Marstal IFs () fik gult kort.

Marstal IFs træner har følgende kommentar: - Vi må sige, at vi var hårdt ramt ovenpå onsdagens pokalkamp mod AGF. Det var tydeligt allerede under opvarmningen, at det opgør stadig sad i folk, og at der derfor ikke vil være energi til meget i dag. Heraf blev det en forsvarskamp for vores vedkommende, og generelt en kamp som udspillede sig på niernes præmisser. Vi kom til at stå dybt i næsten hele opgøret, men det var ikke fordi, at B1909 ligefrem vadede i åbne målchancer

Marstal IFs næste kamp spilles søndag den 22. september kl. 14:00 på udebane mod SSV Højfyn, der ligger nummer 12 i rækken med seks point. B 1909 skal på banen lørdag den 21. september kl. 15:00. Det sker på udebane mod Morud IF, der ligger nummer ni i rækken med ni point.

Denne artikel er skrevet af Ritzaus tekstrobot på baggrund af data fra Fyens Stiftstidendes sportsredaktion og DBU.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Ole Maare-sagen: Skandaløs optræden af advokat

Fonden Kirsten og Volmer Rask Nielsens Legat blev ikke stiftet for at yde bistand til advokatfirmaer, der er på randen af konkurs. Tværtimod: Fonden blev grundlagt for at støtte forskning, blinde, handicappede og kronisk syge. Derfor er det skandaløst, at fondens midler ikke er blevet anvendt til de nævnte formål, men i stedet i overvejende grad er blevet anvendt til at betale regninger til det nu krakkede advokatfirma Maare Advokatanpartsselskab, som den kendte advokat Ole Maare stod bag. Der er tillige stærkt kritisabelt, at der er foretaget et antal ulovlige dispositioner i fonden, sådan som fondens revisor har påpeget, og sådan som avisen har beskrevet det de seneste dage. Disse forhold er nu - helt berettiget - ved at blive undersøgt af Erhvervsstyrelsen. Det er i skrivende stund uklart, hvornår Erhvervsstyrelsens juridiske gennemgang af sagen er afsluttet, men man kan allerede nu med sindsro konstatere, at Maare Advokatanpartsselskab har optrådt amoralsk i sagen. For en fondsformand skal ikke bruge en fonds pengetank som malkeko, og en fondsformand bør ikke både bestyre en fond og samtidig modtage store millionbeløb for at administrere fonden, sådan som Ole Maare har gjort i den konkrete sag. Det er imidlertid en realitet, at Ole Maare i sin egenskab af advokat med den ene hånd har udskrevet dyre advokatregninger til fonden og i sin egenskab af fondsformand med den anden hånd godkendt de samme regninger i fondsbestyrelsen - i øvrigt sammen med en af sine egne ansatte, som var blevet indsat i fondens bestyrelse. Det er helt utilstedeligt. Og skandaløst. Og forbløffende skamløst. Ole Maare har igennem et langt advokatliv været i berøring med masser af mennesker i Odense og omegn. Nu har han med denne sag helt egenhændigt sværtet sit eget navn til. Derfor er sagen skidt for Ole Maare, for fonden Kirsten og Volmer Rask Nielsens Legat - og ikke mindst for alle de mennesker, som fondens millioner kunne være kommet til gavn.

Odense For abonnenter

Veteranhjem vidste intet om ulovligt tilskud fra fond: - Det er en møgærgerlig situation

Danmark

71-årig mand anholdt for at have kørt 22-årig værnepligtig ihjel: Havde parkeret bilen, så dens skader ikke var synlige

Annonce