Annonce
Middelfart

Marlene oplever parkeringskaos i Gelsted og undrer sig over fravær af p-vagter: Her er kommunens forklaring

Der kommer faktisk p-vagter forbi Gelsted, men parkeringsudfordringen er større i Middelfart, forklarer kommunens trafik- og vejchef. Arkivfoto: Michael Bager
To hjul på fortovet, parkeret modsat kørselsretningen og ved gennemkørselshuller. Ifølge Marlene Pedersen er det et hyppigt syn i Gelsted. Derfor undrer hun sig over, at hun aldrig har set en parkeringsvagt i byen.

Gelsted: Parkering i Gelsted er et mareridt, hvis man spørger en af avisens læsere Marlene Pedersen, som undrer sig over, at der ikke er parkeringsvagter i Gelsted. Hun mener nemlig, at flere ikke parkerer efter reglerne blandt andet med to hjul på fortovet, modsat kørselsretningen, ved gennemkørselshuller og andre steder, som ifølge Marlene Pedersen ikke egnes til parkering.

- Der er ofte parkeringskaos i Gelsted - og alligevel har jeg aldrig set en parkeringsvagt her i byen, siger hun og fremhæver specielt Søndergade og Fredensgade som steder i Gelsted, man skal være varsom at parkere ved.

Den nysgerrige læser har henvendt sig til Fyens Stiftstidende i Middelfart for at få svar på sit spørgsmål: Hvorfor er der ikke parkeringsvagter i Gelsted?

Annonce

Et par gange om året

Og svaret er simpelt, mener Uffe Høybye, som er trafik- og vejchef i Middelfart Kommune. Der er parkeringsvagter i Gelsted - de kommer dog blot forbi et par gange om året.


Den største parkeringsproblematik er i Middelfart midtby, og det er der P-Nords vagter fokuserer deres indsats.

Uffe Høybye, trafik- og vejchef


Ifølge Uffe Høybye kommer parkeringsvagterne rundt i kommunens forskellige byer, men de kommer primært, når der er borgere, som har henvendt sig til enten kommunen eller P-Nord, som varetager parkeringskontrollen i Middelfart Kommune.

- De har vurderet, at parkeringsudfordringen i Gelsted ikke er stor nok til, at de kommer derud ofte. Den største parkeringsproblematik er i Middelfart midtby, og det er der P-Nords vagter fokuserer deres indsats, fortæller trafik- og vejchefen.

Efter at have hørt om Marlene Pedersens fremlægning af parkeringssituationen i Gelsted, har Uffe Høybye dog intentioner om at give Marlene Pedersens besked videre til P-Nord.

- Vi tager det seriøst. Det er ekstremt vigtigt at skabe trafiksikkerhed, siger Uffe Høybye.

Trafik- og vejchefen fremhæver, at hvis man har henvendelser om parkeringsforholdene i Middelfart Kommunes byer, kan man sende sin henvendelse til kommunen eller P-Nord, som vil notere henvendelsens problemstillinger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce