Annonce
Nyborg

Markvejen forsvandt også

Ejeren af et stykke fredet jord i Sulkendrup har fjernet et overdrev for at dyrke det. Det er nogle af naboerne meget kede af og kommunen er på vej med en afgørelse i sagen. Foto: Kim Rune

11 naboer er hørt om brugen af markvejen, der nu er fjernet.

Annonce

Sulkendrup: Det var ikke kun et overdrev, der forsvandt i ugen efter den 25. marts, da landmand Niels Danielsen kørte en bulldozer med larvefødder ind på sin mark og gik i gang med at grave. Også en markvej forsvandt, da bulldozeren fjernede jordlag og sand og flydte op i den lavning, hvor markvejen gik.

Beboerne i Sulkendrup og omegn har i mange år kunne bruge markvejen til gåture i området, og derfor har Nyborg Kommune gennemført en høring på elleve ejendomme for at finde ud af, hvordan naboerne bruger markvejen, og om markvejens har en rekreativ betydning.

Beboerne i ti ejendomme har svaret kommunen i sagen.

Seks har i følge kommunen svaret, at man bruger markvejen i større eller mindre grad. En beboer har ikke brugt markvejen, fordi man ikke var klar over, at det var lovligt, mens beboerne i to ejendomme foreslår markvejen flyttet til skel af hensyn til dyrkningen af marken. En beboer har ingen indvendinger mod, at markvejen nedlægges.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

90 anmeldelser på tre døgn om for høj musik: Nu skal det stoppe og politiet vil dele bøder ud

Sydfyn

Brand i bil på Svendborgsundbroen

Annonce