Annonce
Nyborg

Marinaen fyldt til bristepunktet: Folk bookede allerede plads i dagene efter jul

Der er fortsat kun enkelte bådejere, der har fået sat deres båd i marinaen. Foto: Maria Frellesen Pedersen
Man skal være hurtigt, hvis man vil sikre sig en plads i Nyborg Marina denne sommer. Der har været stor rift om de 600 bådpladser.

Nyborg: Enkelte bådejere udnyttede påskens solstråler og fik gjort deres både sommerklar, så de kan blive sat i havnen.

Inden længe venter endnu flere både, når vejret arter sig til en sejltur. Og i år bliver der formentlig endnu mere travlt, end der plejer på Nyborg Marina.

Marinaens 600 bådpladser er nemlig så godt som fyldte i år. Alle pladserne til de større både er for længst revet væk, og hvis man har en mindre båd, skal man være hurtig for at få en af de cirka 25 pladser, der er tilbage.

Annonce


Dem, der ikke har købt sommerhus eller hundehvalp under corona, har købt en båd, som de mangler en plads til.

Lis Mylenberg, havnemester


Et scenarie, som man ikke tidligere har oplevet på samme måde, lyder det fra havnemester Lis Mylenberg.

- Det er jo helt fantastisk, at vi slet ikke behøver at gøre noget. Dem, der ikke har købt sommerhus eller hundehvalp under corona, har købt en båd, som de mangler en plads til. Sidste år begyndte folk at ringe om pladser i slutningen marts, men i den her omgang, var der allerede rift om pladserne i dagene efter jul, fortæller hun.

Havnemesteren er ikke i tvivl om, at det netop er corona, der er den primære årsag til, at pladserne i marinaen er fyldt så hurtigt op i år.

- Vi ser flere og flere, der står på SUP-board, windsurfer eller cykler. Folk har brug for at komme ud, og det kan de med en båd. Der er ingen tvivl om, at bådmarkedet klarer sig rigtig godt.

Derfor har Lis Mylenberg også været nødt til at afvise flere, som har anskaffet sig en større båd, end de havde i forvejen, som ikke længere kan være på deres fastlæggerplads.

- Jeg har ikke flere pladser at gøre med. Det er gået rigtig hurtigt i år, så det er skønt. Og så er det dejligt at se, at der også er en del yngre, der er begyndt at anskaffe sig en båd, så det bliver en god blanding af sejlere, vi har, fortæller havnemesteren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kerteminde

Trods glohedt ejendomsmarked: Ingeborg kan ikke sælge sin historiske ejendom

Kerteminde

Fynsk kulturarv havner i hænderne på ’gribbe’: En type bolig har endnu ikke nydt godt af opsvinget

Annonce