Annonce
Sport

Marienlyst tæller ned til Brøndby-brag

Marienlyst præsterede for nogle sæsoner siden at slå AB fra 1. division ud af pokalturneringen. Det skete hjemme på kunstgræsset på Windelsvej. Her er det Lasse Thomsen, nu kontraktspiller i Middelfart, der stopper nogle af de grønne akademikeres spillere. Foto: Peter Leth-Larsen

Bestyrelsesmedlem Simon Stasiak forventer cirka 1500 betalende tilskuere på torsdag, når Brøndby gæster Odense Stadion i pokalturneringen. Dertil kommer øvrige tilskuere. Marienlysts trup er stort set intakt.

Fodbold: Boldklubben Marienlyst tæller for alvor ned til pokalbraget på torsdag klokken 19.00 mod Brøndby, der gæster Odense Stadion.

Kampen er som bekendt flyttet fra Marienlysts eget anlæg på Windelsvej af både sikkerhedsmæssige og logistiske grunde.

Bestyrelsesmedlem Simon Stasiak, der har den sportslige sektor som område, tror på et flot tilskuertal.

- Vi går efter at få solgt 1500 billetter i forsalget, der går godt. Totalt set skulle vi gerne nå op på 1500 betalende tilskuere.

- Vi har samtidig delt en del børnebilletter ud, og hvis et barn kommer med en af sine forældre, kommer barnet gratis ind, siger Stasiak.

Annonce

Fokus kun på Brøndby

Marienlyst har som bekendt haft et grumt efterår, hvor holdet kun fik fire point i 16 kampe, og dermed skal holdet hente ni point ind på nummer femtesidst i foråret for at klare sig fri af nedrykning til Danmarksserien.

- Men den opgave tænker vi først over efter pokalkampen mod Brøndby. Lige nu glæder vi os over at have en nærmest intakt trup. Dog har Thomas Broe lidt problemer med anklen, siger Stasiak før det, som bliver midtbanespilleren Mads Jørgensens foreløbig sidste kamp i den hvide trøje, inde han rejser til Amerikas store land for at søge eventyret.

Det koster 100 kroner i entré for voksne, og det bør næppe afskrække menigmand, for det er jo nærmest at sammenligne med en glad aften på Remo Bar, Vognhjulet, Corner eller Ungarsk Vinstue - der alle har adresse i Skibhuskvarteret, hvor Marienlyst har hjemsted.

Marienlyst-træner Carsten Hemmingsen var som bekendt med på Bernabeu, da OB slog selveste Real Madrid ud af UEFA Cup'en i december 1994, og Simon Stasiak var i mange sæsoner en vigtig motor på Næsbys divisionshold.

To fightere af den støbning kunne der i høj grad være brug i Marienlyst for tiden, men i grundsubstansen har Marienlyst en fornuftig startopstilling, der blot har præsteret for mange tumpede fejl i efteråret.

Og Brøndby ved som bekendt fra historien, at der er sket større sensationer - end at Marienlyst fra 2. division i givet fald skulle slå Brøndby. Senest så man i efteråret Næsby fra Danmarksserien tvinge Randers fra Superligaen ud i forlængelse og straffesparks-afgørelse, mens Dalum formåede at presse FC Midtjylland ud i forlænget spilletid - i to pokalkampe på fynsk grund.

Brøndby fra landets øverste række tabte i april 1987 hjemme til Skagen fra Jyllandsserien - efter forlænget spilletid og straffesparkkonkurrence.

Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn

Dommer fra arkitektkonkurrence står fast i forsvar af omstridt faaborg-bygning: Helios pirrer mine sanser

Fyn

Politiet: Giv os flere tip om Mark

Klumme

Dagen i dag: 62-årig kvinde er blevet mor

1994 En italiensk kvinde på 62 år, Maria Munaretto fra Vicenza, er for første gang blevet mor efter at have fået et befrugtet æg indopereret. Men hvem der er ansvarlig for den kunstige befrugtning er der opstået uenighed om i lægekredse. Ifølge presseberetninger i går er det foreløbig kun klart, at Maria Munaretto fik indopereret et befrugtet æg fra en anden kvinde på en klinik i Bologne. Barnet kom til verden i juli og vejede ved fødslen 2780 gram. Gynækologen Carlo Flamigni, som hævdes at være den ansvarlige for indgrebet, benægter og siger, at han ikke har set den pågældende kvinde de seneste to år. Den lykkelige, nybagte mor har selv denne kommentar: Venligst, kald mig ikke bedstemor. 1969 Borgmester Holger Larsen, Odense, har modtaget et trusselsbrev, som er blevet overgivet til politiet på grund af dets alvorlige karakter. Det truer med, at borgmesteren vil blive dræbt inden fredag. - De skal miste Deres smukke hoved, hvis jeg fortsat skal tage mod afslag fra Deres ophøjede sæde, hedder det i brevet fra den ukendte afsender. Borgmesteren har modtaget brevet gennem postvæsenet og afsendt uden konvolut. Man formoder, at brevskriveren er tilknyttet socialkontorets klientel. - For mig er anonyme smæde- og trusselsbreve ikke noget ukendt fænomen, siger borgmesteren. De ender som regel i papirkurven, men i dette tilfælde fandt kommunaldirektøren det alligevel bedst at underrette politiet. 1944 Postvæsenet i Odense vil ikke bringe værdipost ud til folk efter kl. 18, og desuden vil eksprespakker og telegramanvisninger, der ankommer til byen sent på dagen, ligge over til næste morgen. Foranstaltningen er gennemført på generaldirektoratets foranledning i en række byer ud fra et ønske om at befri budene for det ansvar at skulle gå ud i den mørke by med værdisager uden beskyttelse. Ud over disse indskrænkninger sker der ingen ændringer i postomdelingen i Odense. Der vil fortsat være omdeling kl. 8, kl. 11 og kl. 17. Omdelingen kl. 11 vil i væsentlig grad være forbeholdt værdipost, inkasseringer og telegramanvisninger. Almindelige telegrammer og ekspresbreve vil fortsat bliver bragt ud efter kl. 18.

Odense For abonnenter

De trofaste-portræt: Efter fire bankrøverier fløjter Lars stadig hver eneste morgen

Fyn

Flertal vil skrotte succesfuld hjertestop-ordning: Peger i stedet på gratis alternativ

Annonce