Annonce
Sport

Marienlyst tæller ned til Brøndby-brag

Marienlyst præsterede for nogle sæsoner siden at slå AB fra 1. division ud af pokalturneringen. Det skete hjemme på kunstgræsset på Windelsvej. Her er det Lasse Thomsen, nu kontraktspiller i Middelfart, der stopper nogle af de grønne akademikeres spillere. Foto: Peter Leth-Larsen

Bestyrelsesmedlem Simon Stasiak forventer cirka 1500 betalende tilskuere på torsdag, når Brøndby gæster Odense Stadion i pokalturneringen. Dertil kommer øvrige tilskuere. Marienlysts trup er stort set intakt.

Fodbold: Boldklubben Marienlyst tæller for alvor ned til pokalbraget på torsdag klokken 19.00 mod Brøndby, der gæster Odense Stadion.

Kampen er som bekendt flyttet fra Marienlysts eget anlæg på Windelsvej af både sikkerhedsmæssige og logistiske grunde.

Bestyrelsesmedlem Simon Stasiak, der har den sportslige sektor som område, tror på et flot tilskuertal.

- Vi går efter at få solgt 1500 billetter i forsalget, der går godt. Totalt set skulle vi gerne nå op på 1500 betalende tilskuere.

- Vi har samtidig delt en del børnebilletter ud, og hvis et barn kommer med en af sine forældre, kommer barnet gratis ind, siger Stasiak.

Annonce

Fokus kun på Brøndby

Marienlyst har som bekendt haft et grumt efterår, hvor holdet kun fik fire point i 16 kampe, og dermed skal holdet hente ni point ind på nummer femtesidst i foråret for at klare sig fri af nedrykning til Danmarksserien.

- Men den opgave tænker vi først over efter pokalkampen mod Brøndby. Lige nu glæder vi os over at have en nærmest intakt trup. Dog har Thomas Broe lidt problemer med anklen, siger Stasiak før det, som bliver midtbanespilleren Mads Jørgensens foreløbig sidste kamp i den hvide trøje, inde han rejser til Amerikas store land for at søge eventyret.

Det koster 100 kroner i entré for voksne, og det bør næppe afskrække menigmand, for det er jo nærmest at sammenligne med en glad aften på Remo Bar, Vognhjulet, Corner eller Ungarsk Vinstue - der alle har adresse i Skibhuskvarteret, hvor Marienlyst har hjemsted.

Marienlyst-træner Carsten Hemmingsen var som bekendt med på Bernabeu, da OB slog selveste Real Madrid ud af UEFA Cup'en i december 1994, og Simon Stasiak var i mange sæsoner en vigtig motor på Næsbys divisionshold.

To fightere af den støbning kunne der i høj grad være brug i Marienlyst for tiden, men i grundsubstansen har Marienlyst en fornuftig startopstilling, der blot har præsteret for mange tumpede fejl i efteråret.

Og Brøndby ved som bekendt fra historien, at der er sket større sensationer - end at Marienlyst fra 2. division i givet fald skulle slå Brøndby. Senest så man i efteråret Næsby fra Danmarksserien tvinge Randers fra Superligaen ud i forlængelse og straffesparks-afgørelse, mens Dalum formåede at presse FC Midtjylland ud i forlænget spilletid - i to pokalkampe på fynsk grund.

Brøndby fra landets øverste række tabte i april 1987 hjemme til Skagen fra Jyllandsserien - efter forlænget spilletid og straffesparkkonkurrence.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme For abonnenter

Gamle nyheder, 1994: 47 husmødre fra Vester Hæsinge kørte galt

1994 47 medlemmer af Vester Hæsinge Husmoderforening fik i går formiddag en grim forskrækkelse, da den udflugtsbus, som de var passagerer i, løb løbsk, fordi bussens fører pludselig sank død om bag rattet. Den førerløse bus fortsatte ind på en markvej og væltede om på siden med bagenden hængende ud over en to meter dyb grøft. To passagerer blev lettere kvæstet og kørt til Aabenraa Sygehus, men det kunne være gået langt værre, siger den vagthavende hos Haderslev Politi. Bussen var på vej fra Vester Hæsinge til Møgeltønder, da ulykken skete. De forskrækkede passagerer kunne ikke komme ud af bussen, men måtte vente på assistance fra Falck, der ved hjælp af en stige fik passagerne ud. 1969 - Jeg er helt på det rene med, at det er et spring ud i det uvisse, og ikke mindst derfor er jeg lykkelig for, at teaterchef Kai Wilton er indstillet på, at jeg kommer tilbage, hvis jeg ”brænder fingrene”. Det siger skuespillerinden Lone Helmer, der har fået orlov fra Odense Teater med udgangen af denne sæson for at prøve kræfter med nye opgaver i København. Lone Helmer, der kom til Odense Teater for syv år siden, har været en af teatrets flittigst benyttede skuespillerinder. Hun mener, at det vil være afgørende for hendes videre udvikling, at hun får lejlighed til at arbejde i andre ensembler og med andre instruktører. Der har allerede været bud efter hende fra både tv og filmselskaber. 1944 Opførelsen af de 340 bunkers, som vi skal have i Odense, skrider kun langsomt fremad. Det går ganske godt med støbningen af cementskelletterne, men der er store vanskeligheder med at få inventaret i orden. De sidste dage har arbejdet på de ellers fuldførte dækningsrum ligget stille, fordi der er opstået diskussion om, hvorvidt der skal være fire eller færre elektriske lamper i hvert rum. Driftsbestyrer Westergaard, Randers Elektricitetsværk, har over for Statens Civile Luftværn protesteret mod opsætning af fire lamper, hvilket han hævder er spild af materialer, da man kan nøjes med mindre. Da spørgsmålet er aktuelt for hele landet, vil Elektricitetsværkernes Forening behandle sagen.

Erhverv

Plads til 1000 ansatte: Pensionsselskab investerer 381 millioner kroner i kæmpestort kontorbyggeri ved SDU

Kerteminde

Apoteksejer dropper udbringning: - Vi får 5,49 kroner for at levere en æske medicin

Odense

2000 indviede julefestival i Odense

Annonce