Annonce
Sport

Marienlyst skifter bryggeriet - Royal Unibrew er ny samarbejdspartner på Windelsvej

Boldklubben Marienlyst har skiftet bryggeri som sponsor. Fra venstre er det bestyrelsesmedlem Peter Larsen og formand Mike Samuel Beck, der glæder sig sammen med Royal Unibrews repræsentanter Claus Wolff Lumby og Rasmus Finsen fra Royal Unibrew. Foto: Boldklubben Marienlyst
Boldklubben Marienlyst annoncerer nyt hovedsponsorat med bryggeri og varsler nye forretningsmæssige og positive tiltag i den klub, som på grund af betrængt økonomi fik udsat afdrag til kommunen på et 30-årigt lån.

FODBOLD: Boldklubben Marienlyst har fået en ny aftale og et hovedsponsorat med Royal Unibrew (Albani) gældende fra 1. juli 2021 frem til og med 2026.

Det siger Peter Larsen, bestyrelsesmedlem i Boldklubben Marienlyst.

- Royal Unibrew bliver ikke kun en tæt samarbejdspartner og leverandør af øl, sodavand, kildevand og chips, men også en vigtig partner i den fortsat positive udvikling og forandring, Boldklubben Marienlyst arbejder på, siger Peter Larsen i en pressemeddelelse.

- Vi glæder os over, at Royal Unibrew vil være med i denne udvikling og har udvist meget stor tillid til klubben og de visionære planer vi har i støbeskeen.

- Denne aftale er den første i en lang række af spændende og positive aftaler, tiltag og forandringer i og omkring klubben og Marienlystcentret, hvilket bestyrelsen glæder sig til at offentliggøre i de kommende måneder.


Royal Unibrew bliver ikke kun en tæt samarbejdspartner og leverandør af øl, sodavand, kildevand og chips, men også en vigtig partner i den fortsat positive udvikling og forandring, Boldklubben Marienlyst arbejder på

Peter Larsen, Boldklubben Marienlyst


- Vi ønsker samtidig at rette en stor tak til Carlsberg for et godt samarbejde og støtte gennem aftaleperioden, hedder det.

Sport Fyn kan tilføje, at man aldrig får parterne i sådan en sponsoraftale til at nævne eventuelle pengebeløb, ud over leverandørpriser med mere - og det gælder i alle sportsklubber - lige fra de øverste i dansk idræt over Danmarksserien som i Marienlyst, der også har en renommeret volleyball-afdeling - til regulære serieklubber.

Annonce

Center og cafeteria

Man må formode, at den ene part - her bryggerikæden - har øje på, at Boldklubben Marienlyst råder over et center og et cafeteria, samt et par tennishaller, og dermed råder klubben i det mindste over selve pladsen til at gentage fortidens aktiviteter inden for messer, udstillinger og andre typer for forretninger - inklusive mere private festligheder.

Og i den type forretninger ligger der som bekendt altid en vis omsætning inden for fortæring og ikke mindst drikkevarer.

Annonce

Genoptagelse

Under coronakrisen og den forudgående økonomiske krise i klubben har den del af centrets og klubbens aktiviteter ligget brak, men det er et godt gæt, at Boldklubben Marienlyst satser på at genoptage de aktiviteter, når den aktuelle samfundskrise en dag er overstået.

Samtidig er det alle bekendt, at klubben netop har fået eftergivet - eller rettere udskudt - nogle afdrag på det 30-årige, rentefri lån på i alt 3,95 millioner kroner, som kommunen ydede i efteråret, da klubbens økonomi var truet.

De udskudte afdrag beløber sig til 68.500 kr. i december 2020 og for 2021 til 131.600 kroner.

Annonce

Nye afdrag venter

Men der venter naturligvis nye afdrag til Odense Kommune om hjørnet, og derfor har klubben pr. logik brug for at øge indtægterne - hvis man da ikke vil skære det nødvendige i udgifterne, vurderer Sport Fyn.

Nu har klubben som nævnt så meldt - i forbindelse med den nye sponsoraftale med Royal Unibrew - at man vil annoncere en "række positive og spændende tiltag" i den kommende tid, og det skal så vise sig, om det kan lette på situationen med tilbagebetalingen af lånet.

For nylig udtalte Marienlyst-formand Mike Samuel Beck til Sport Fyn, at man - indtil videre - satsede på at opretholde det setup, som ligger bag klubbens fodbold-flagskib i Danmarksserien.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kerteminde For abonnenter

Ejer af sportsbar peger på problemer ved nye restriktioner - vil ikke være en sur kælling: - Jeg synes, det er fuldstændig hul i hovedet

Coronavirus

Rejsevejledninger bliver lempet - men ferierejser frarådes

Annonce