Annonce
Sport

Marienlyst håber på Brøndby-brag 22.11.

Sportskoordinator Simon Stasiak (tv. med kasket) afviser, at Marienlysts pokalkamp mod Brøndby kan spilles på eget anlæg på Windelsvej. Med front mod fotografen ses træner Carsten Hemmingsen. Foto: Vibeke Volder

Marienlyst vil spille mod Brøndby på Nature Energy Park

Annonce

FODBOLD: Divisionsforeningen har udsendt en mail om, at pokalkampen mellem Marienlyst og Brøndby skal spilles på Windelsvej den 31. oktober.

Men Marienlysts sportskoordinator Simon Stasiak slår omvendt fast, at klubben arbejder og håber på, at kampen kan spilles på Nature Energy Park - Odense Stadion - torsdag den 22. november.

- Det er vanvittigt, at vi som klub ikke har mulighed for at efterleve alle de restriktioner, som der er i forbindelse med sådan en kamp, så vi kunne have spillet kampen hos os selv. Det er umuligt, fastslår Simon Stasiak.

- Der er stadig usikkerhed om nogle ting og tv er også inde i billedet som en afgørende faktor, så derfor kan vi ikke melde noget officielt ud endnu. Der har været udfordringer, fordi der på grund af landskamps-pause har været svært at finde en dato. 6. december har også været inde i billedet, men det har vi afvist, fordi det er tre uger efter, at vi er stoppet med træningen, siger Simon Stasiak til Sport Fyn.

Da Marienlyst trak hjemmebane mod Brøndby for et par år siden, blev kampen i stedet flyttet til Brøndby Stadion og blev afviklet i marts 2017.

OB bekræfter til gengæld, at "de stribedes" pokalkamp nu er fastsat til tirsdag den 6. november kl. 17.30 i Hobro.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Bekymret statsminister vil udsætte åbning af nattelivet og varsler mundbinds-påbud

Annonce