Annonce
Assens

Marie mangler sin ejer: Marinaen kan ende med at sælge hende

Båden Marie mangler sin ejer. Den har ligget i Assens Marina i to måneder, uden ejeren har givet sig til kende. Foto: Assens Marina
I Assens Marina ligger en båd med navnet Marie. Den har ligget i marinaen i to måneder, men havnelederen ved ikke, hvem der ejer den, og pladsen er aldrig blevet betalt. Derfor leder marinaen nu efter ejeren.
Annonce

Assens: Hun er hvid og blå, og så har hun seks koøjne.

Hendes navn er Marie, og hun er en båd, som ligger tøjret til en af broerne ved Assens Marina.

Der er dog et enkelt problem. Hun har ikke nogen ejer.

Eller hun har i hvert fald ikke en ejer, som havneleder ved Assens Marina, Alex Hansen, kender til. Båden har nemlig ligget i marinaen i to måneder, uden en ejer har meldt sig, og uden der er blevet betalt for pladsen.

Derfor har Assens Marina nu efterlyst ejeren på deres side på Facebook. Et opslag, der indtil videre er blevet delt over 400 gange.

- Jeg ved ikke endnu, om opslaget har hjulpet. Det kom op i går aftes (onsdag, red.), så jeg har ikke nået at følge med. Men det så ud som om, der er blevet nævnt et navn, så den person vil vi selvfølgelig forsøge at tage fat i, siger Alex Hansen.

Annonce

Skylder leje

Hvis marinaen ikke finder frem til den rette ejer af båden i løbet af to uger, vil båden blive solgt. Og det har Assens Marina, i følge Alex Hansen, ret til, så længe de rette procedurer bliver fulgt.


Vi har prøvet det to-tre gange før. Der kommer 6000 både ind om året, så en gang imellem kommer der et råddent æg. Sådan vil det være.

Alex Hansen, havneleder


- Der kører standardprocedurer, og vi gør det helt efter bogen. Hvis vi ikke finder ejeren, skal der en vurderingsmand ud for at vurdere båden, før vi kan begynde at sælge den.

- Må I gerne sælge båden og beholde pengene?

- Ja, for der skyldes også penge til marinaen. Den har ligget der for snart 5000 kroner.

- Hvad sker der, hvis I får mere for båden, end ejeren skylder til Jer?

- Hvis vi ikke ved, hvem der skal have pengene, så er det vores egne. Vi har også brugt personaletimer på den båd, siger Alex Hansen.

Mange har i kommentarfeltet på Facebook-opslaget om båden meldt sig til at hente båden kvit og frit. Men det kommer ikke til at ske, siger havnelederen.

- Det kan være, vi gemmer navnene på dem, der har meldt sig til det, og så kan vi høre, om de kunne være interesseret i at købe båden, siger Alex Hansen.

Annonce

Har prøvet det før

Det er ikke første gang, at Assens Marina oplever, at der ligger både uden ejermand ved marinaens broer, selvom man skal melde sig på kontoret og købe billet til sin båd, når man sejler ind i marinaen.

- Vi har prøvet det to-tre gange før. Der kommer 6000 både ind om året, så en gang imellem kommer der et råddent æg. Sådan vil det være, siger Alex Hansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Sundhedshus på giftig grund

Udland

Anden bølge er i gang: Tyskland kan blive lukket land for danskere lige om lidt

Kerteminde

Smitten stiger i Fyns corona-hotspot - nu kommer det mobile testcenter: Se de tre steder, hvor du kan blive testet

Erhverv For abonnenter

Lukkede fabrik i Ringe: Nu tjener fynsk kæmpe koncern penge igen

Annonce