Annonce
Faaborg-Midtfyn

Marianne Florman i Pejrup

I 1990'erne var hun en af de populære håndbolddarlings. Nu hjælper Marianne Florman andre med at få større indsigt i heste. Arkivfoto: Yilmaz Polat

Pejrup: Mange forbinder nok navnet Marianne Florman med håndbold, for hun spillede venstre fløj på det danske håndboldlandshold, der vandt OL-guld i Atlanta i 1996 og EM i december samme år. Siden hun indstillede hånboldkarrieren har hun blandt andet været studievært på flere tv-programmer hos DR, men nu er det som terapeut og coach for heste og ryttere, hun slår sine folder, og det er i den egenskab, hun kommer til Pejrup den 25. marts.

Pejrup er en landsby med en del hesteejendomme og aktive hestefolk. I samarbejde med landsbyforeningen og Team Ooms afholdes onsdag den 25. marts en workshop med den tidligere håndboldspiller og nuværende coach og foredragsholder.

Marianne Florman vil demonstrere sine evner til at få heste og mennesker til at arbejde sammen og forstå det "sprog", som heste og mennesker kan kommunikere på.

Arrangementet finder sted på Team Ooms Ridecenter, Pejrupvej 48. Billetterne koster 250 kr. og man kan tilmelde sig via Marianne Flormans hjemmeside "True Lead Academy".

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Vildt uheld på E20: Tidligst om en måned har politiet et svar

Odense

Hundeejer: Barfoed-skilte er idioti

Leder For abonnenter

I Sherwood-skoven

Udligningsordningen er et fantastisk værktøj, der gør Danmark til et mere lige samfund, for den mellemkommunale udligning betyder i al enkelthed, at de kommuner, der har mange penge, giver en lille del af deres velstand til de kommuner, der har færre eller få penge. Udligningsordningen er derfor en ægte Robin Hood-løsning, som de fleste danskere bør kunne være enige om. Det betyder selvsagt ikke, at danskerne - både politikerne og folk, som vi er flest - er enige om, hvordan udligningsordningen skal strikkes sammen. Man kan, som det fremgår af stort set samtlige medier i denne tid, skændes om økonomiske nøgletal og detaljer i en sådan udligningsordning i én uendelighed. For ordningen skiller selvfølgelig vandene. De, der har udsigt til at få flere penge i kassen i kraft af en ny udligningsordning, er som regel fulde af ros til og argumenter for, hvorfor ordningen er velfungerende. Omvendt er de, der kan se frem til at få færre penge i kommunekassen, kritiske over for ændringerne. Sagen er, at alle politikere, uanset landsdel og politisk syns- og standpunkt, allerhelst bare vil have flere penge til deres egen kommune. Social- og indenrigsministeren blev i sidste uge kritiseret for at manipulere eller hemmeligholde en række af de tal, der ligger til grund for beregningerne i regeringens forslag til en ny udligningsreform. Det har ministeren undskyldt - og samtidig korrekt pointeret, at man kan gøre tallene op på flere forskellige måder. Og det er sandt. Udligningsordninger er svært stof for de fleste, inklusive mange økonomer og politikere. De enkelte parametre, der ligger til grund for både den gamle udligningsordning og regeringens forslag til en ny udligningsordning, kan diskuteres og endevendes i én uendelighed. Derfor er kritikken af og debatten om ordningen både relevant og nødvendig. Det ændrer blot ikke på, at vi alle, fattige som rige, socialister som liberale, jyder som fynboer, bør glæde os over, at udligningsreformen gør Danmark mere lige. På ægte Robin Hood-manér. Ligesom i Sherwood-skoven.

Erhverv For abonnenter

Erhvervshus Fyns gulddreng: Økonomisk hjælp til udvikling af supercomputer har fløjet dronevirksomhed i mål

Annonce