Annonce
Faaborg-Midtfyn

Marianne Florman i Pejrup

I 1990'erne var hun en af de populære håndbolddarlings. Nu hjælper Marianne Florman andre med at få større indsigt i heste. Arkivfoto: Yilmaz Polat

Pejrup: Mange forbinder nok navnet Marianne Florman med håndbold, for hun spillede venstre fløj på det danske håndboldlandshold, der vandt OL-guld i Atlanta i 1996 og EM i december samme år. Siden hun indstillede hånboldkarrieren har hun blandt andet været studievært på flere tv-programmer hos DR, men nu er det som terapeut og coach for heste og ryttere, hun slår sine folder, og det er i den egenskab, hun kommer til Pejrup den 25. marts.

Pejrup er en landsby med en del hesteejendomme og aktive hestefolk. I samarbejde med landsbyforeningen og Team Ooms afholdes onsdag den 25. marts en workshop med den tidligere håndboldspiller og nuværende coach og foredragsholder.

Marianne Florman vil demonstrere sine evner til at få heste og mennesker til at arbejde sammen og forstå det "sprog", som heste og mennesker kan kommunikere på.

Arrangementet finder sted på Team Ooms Ridecenter, Pejrupvej 48. Billetterne koster 250 kr. og man kan tilmelde sig via Marianne Flormans hjemmeside "True Lead Academy".

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Antallet af indlagte falder: Her er de nyeste corona-tal for Fyn og Syddanmark

Debat

April 1960: Brand på Anderupgaard

Assens

To forklaringer bag: Ældre takker nej til hjemmehjælp i corona-krisen

Annonce