Annonce
Kerteminde

Marianne Eriksen, direktør i Nordøstfyns Elforsyning: - Vil du være med

Nordøstfyns Elforsyning - NEF sætter i disse dage en kampagne i gang, der skal sklabe mere interesse for valget til repræsentantskabet til november. Arkivfoto: Lasse Hansen

Da der i 2013 var valg til NEF's repræsentantskab, stemte kun 2,02 procent af vælgerne. Det skal være meget bedre, når der er valg igen i år, har NEF besluttet.

Annonce

Nordøstfyn: - Vil du være med til at udvikle el- og fibernettet på Nordøstfyn? lyder invitationen fra Nordøstfyns Elforsning - NEF - i en ny kampagne, selskabet i disse dage søsætter. Formålet med kampagnen er at få sakbt interesse for valget til repræsentantskabet til november.

NEF er forbrugerejet, så det er elkunderne, der styrer virksomheden. Det sker via repræsentantskabet, der består af 27 demokratisk valgte kunder. Alle selskabets cirka 18.000 kunder har ret til at stille op som kandidat til en plads i repræsentantskabet, og alle har ret til at afgive sin stemme.

Men det kniber lidt med interessen. Da der sidst var valg stemte kun 366 kunder, hvilket gav en stemmeprocent på 2,02. Sådan et sløjt resultat vil NEF-direktør Marianne Eriksen ikke ret gerne se en gang til, så nu har hun og resten af NEF sat en stor kampagne i gang for at styrke interessen.

Første mål for kampagnen er at få mange flere af kunderne til at have lyst til at sidde med i repræsentantskabet.

- Vi vil gerne have, at medlemmerne af repræsentantskabet afspejler vores brede kundeunderlag, understreger Marianne Eriksen.

- Arbejdet i repræsentantskabet er både overkommeligt, interessant og givende, og der må da være mange, der har lyst til at få indflydelse på fiber- og elforsyningen på Nordøstfyn - og på den profil, vi har som lokal aktør.

Når feltet af kandidater er på plads, er næste mål for NEF at få valgdeltagelsen op - NEF har sat sig selv det mål, at stemmeprocenten skal op på mindst 10.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Fund af corona-virus i hunde og katte: Fødevarestyrelsen afliver katte på minkfarm

Annonce