Annonce
Nordfyn

Maria vil gøre Bogense mere lækker

Indehaver af Lækker by Lundgren, Maria Lundgren, åbnede sin nye butik i torsdags, og her tilbyder hun blandt andet cremer, massager og ansigtsbehandlinger. Foto: Victor Bebe Larsen
På blot en måned er Maria gået fra at være ansat i en skønhedsklinik i Kolding til selv at drive en midt i Bogense. Hun håber på, at hun får mere tid til familien, og vil tilbyde sine kunder en god og professionel oplevelse.
Annonce

Bogense: Kosmetologen Maria Lundgren har slået dørene op til sin egen skønhedsklinik, som har fået navnet Lækker by Lundgren. Her tilbyder hun blandt andet massager, ansigtsbehandlinger og specielt udvalgte skønhedsprodukter.

Det er første gang, den 36-årige kosmetolog står på egne ben, men hun kan allerede bryste sig med 16 års erfaring inden for sit fag.

Maria Lundgren, der bor i Bogense, har længe flirtet med ideen om at åbne sin egen klinik, så hun blandt andet kunne få mere tid til familien. Efter halvandet års overvejelse gjorde hun for en måned siden tanke til handling, og lejede lokalerne i Adelgade 68.

- Der er mange grunde til, at jeg gerne ville prøve at åbne mit eget sted, og jeg ved bare, at jeg ville ærgre mig, hvis jeg ikke gav det et forsøg, fortæller hun.

Hun opsagde sin daværende stilling i Kolding og begyndte derefter at renovere de nye lokaler, så alt kunne stå klar til åbningsdagen i torsdags.

Annonce

Kvalitet over kvantitet

Maria Lundgren beskriver de sidste uger som intense og fortæller, at hun har været nervøs op til åbningen.

- Janteloven har da helt sikkert prøvet at fortælle mig, at jeg ikke skulle gøre det. På den anden side ved jeg jo godt, at jeg er dygtig nok.


Janteloven har da helt sikkert prøvet at fortælle mig, at jeg ikke skulle gøre det. På den anden side ved jeg jo godt, at jeg er dygtig nok

Maria Lundgren, indehaver af Lækker by Lundgren


Maria Lundgren drømmer om at kunne tilbyde sine kunder en professionel behandling. Derfor har hun blandt andet selv udvalgt de produkter, som hun sælger i sin forretning.

- Jeg har noget til alle hudtyper. Jeg sørger for at vælge nogle produkter, som jeg kan stå inde for. Blandt andet bruger jeg produkter, som er Fairtrade og økologiske.

Udover at sælge en lang række hud- og make-up-produkter kan Maria Lundgren også fremvise et imponerende cv, som udover kosmetolog også tæller make-up-artist, negleteknikker og materialist.

Hun regner med at inddrage sine mange uddannelser og erfaring i sin nye forretning for at give sine kunder den bedste oplevelse.

- Jeg vil gerne kunne tilbyde folk noget kvalitet over kvantitet, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Tvunget til at forlade byrådet efter anmeldelse fra lokal avis: - Det er godt nok det mest usmagelig, jeg har været udsat for

Kerteminde For abonnenter

60 dage for et facebook opslag: - Det er samfundet, der har censureret en folkevalgt politiker, mener forsvarsadvokat

Nyborg

Fængselsansattes formand venter Madsen flyttet til nyt fængsel: Enner Mark og Nyborg er i spil

OB

OB-træner vil konkludere halvvejs

Nordfyn

Efter dommen til vanvidsbilist: Dansk Folkeparti afkræver justitsministeren svar

Annonce