Annonce
Nordfyn

Maratonløb nummer 100 for Claus Batiste

Claus Batiste er i færd med at lægge sig ned i midten af billedet.­ Søndag løb han sit maraton nummer 100. Foto: M. Harkjær

Benhårde maraton­løbere var samlet i Bogense for at fejre løbekammerats maratonløb nummer 100 siden 2011

Bogense: Det så ikke videre sjovt ud i regnen og blæsten, men alligevel var smilene brede hos de fleste, da en gruppe maratonløbere søndag formiddag løb ud i Bogense og omegn for at krydse endnu en maratondistance af på deres løbe-cv'er.

Anledningen var den lokale Bogensemand Claus Batistes maratonløb nummer 100, som han havde valgt at fejre på hjemmebane.

Claus Batiste løber normalt i Fjordager Motion i Odense, men løbere med flere end 100 maratonløb i skoene var mødt op fra hele Danmark for at fejre det nye medlem i klubben, som kun har 196 medlemmer i hele landet.

Bogensemanden blev nummer 14 på Fyn, og det har han haft travlt med.

- Jeg begyndte at løbe i 2011, men de 58 af mine maratonløb har jeg løbet i år, lød det fra ham, inden starten gik.

En enkelt løber havde taget turen fra Bergen i Norge for at løbe med Claus Batiste Bogense.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1994: Bølge af tyverier på Odense Friskole

1994 Eleverne på Odense Friskole skal til at holde vagt i klasselokalerne under den fælles morgensang. På skift skal en enkelt elev fra hver klasse blive tilbage, når de andre er til morgensamling i gymnastiksalen. Årsagen er, at skolen i den sidste halvanden uge er blevet ramt af en bølge af tyverier – blandt andet fra elevernes tasker, der ubevogtet er ladt tilbage i klasselokalerne under morgensangen. - Nogle personer har tilsyneladende fået øje på, hvor let det er at komme ind på vores skole. Så nu har vi skærpet agtpågivenheden og aftalt en vagtordning. Eleverne har også fået besked på, at de skal undgå at efterlade penge eller andre værdier i skoletasken, siger skolebestyrer Torsten Johannesen. 1969 Den 21-årige Eva Haraldsted fra Aarhus har stævnet den engelske fodboldspiller George Best, Manchester United, for brudt ægteskabsløfte. Et forlydende i London vil vide, at den danske pige vil have sin tidligere forlovede til at betale hende 20.000 pund ( cirka 360.000 kroner). George Best bekræfter, at han har modtaget stævningen fra den danske pige men har ingen kommentarer ud over, at ”det vist er bedst, at hun rejser hjem til Danmark nu”. Eva Haraldsted traf Georg Best, da hun forsøgte at skaffe hans autograf til sin daværende, danske forlovede. Hun rejste senere til England og blev midtpunktet i mange romantiske forlydender, der opstod om hende og den engelske fodboldspiller. 1944 Prisudvalget i Odense Købstad offentliggør i dag en bekendtgørelse, hvorefter der straks træder maksimalpriser i kraft for juletræer, der sælges her i byen såvel i engros- som i detailhandel. Priserne er fastsat specielt gældende for Odense og godkendt af Prisdirektoratet. De må derfor ikke overskrides uanset tidligere indgåede aftaler om højere priser og avancer. Efter de nye prisbestemmelser må juletræer i almindelige sorter gran koste fra 1,25 kroner til syv kroner pr. stk., medens der for finere træsorter, ædelgran, nordmannsgran og lignende, må tages fra to kroner til 11,75 kroner. Priserne gælder for størrelser fra mellem 60 centimeter til højest 3 ½ meter. Handlen med juletræer er kun så småt begyndt i byen.

Alarm 112

20 personer anholdt i islamistisk terrorsag i Danmark

Danmark

Seks mænd og to kvinder kræves fængslet i terrorsag efter politiaktion

Annonce