Annonce
Sport

Maradona-film får Ibrahimovic til at flirte med Napoli

Frederic J. Brown/Ritzau Scanpix

Zlatan Ibrahimovic leger med tanken om at gentage legenden Diego Maradonas bedrifter i italienske Napoli.

Zlatan Ibrahimovic gik sammen med Los Angeles Galaxy videre til kvartfinalen i MLS-slutspillet natten til mandag dansk tid.

Den svenske angriber kom ikke selv på måltavlen i 2-1-sejren ude over Minnesota United, men han var alligevel i fokus efter sejren.

Op til kampen havde Ibrahimovic ytret sig om sin fodboldfremtid, som fortsat er uvis, når kontrakten i USA udløber med udgangen af året.

Og Ibrahimovic har sagt, at han sagtens kan se sig selv præstere på topniveau i en af de store europæiske ligaer.

En journalist ville vide, om Ibrahimovic har fået et opkald fra Napoli-træner Carlo Ancelotti.

- Alle ringer til mig. Vil du også have mit nummer, så du også kan ringe? spørger Ibrahimovic med et grin ifølge det svenske nyhedsbureau TT.

Forbindelsen til Napoli og Ancelotti blev aktuel, efter at Ibrahimovic åbnede op for et skifte til den syditalienske klub.

Ibrahimovic fortalte forleden, at han havde set dokumentarfilmen om Diego Maradona og argentinerens storhedstid i Napoli, og det vækkede noget i ham.

- Jeg satte pris på dokumentaren om Maradona, der er ingen som ham. At se den kærlighed fra byen får mig næsten til at ønske at opleve Napoli. Det ville være fantastisk at gentage det, som Maradona gjorde.

- Jeg siger ikke, at jeg skifter til Napoli. Den endelige beslutning afhænger af forskellige ting. Men det er en mulighed, der skaber entusiasme.

- Med mig ville Stadio San Paolo være udsolgt hver søndag. Og så er der Ancelotti - en legende, sagde Ibrahimovic til Gazzetta dello Sport.

Tidligere har Ibrahimovic spillet for Juventus, Inter og AC Milan i Italien.

- Italien er mit andet hjem. Jeg vil lytte til alt, men jeg ønsker at kæmpe for det maksimale. Hvis jeg vendte tilbage, så ville det være for at gå efter mesterskabet.

- Jeg kigger ikke efter dem, som tror på mig, bare fordi jeg er Ibrahimovic. Jeg er ikke et dyr i zoologisk have, som folk kommer for at se. Jeg kan stadig gøre en forskel, mener Ibrahimovic.

Først skal Ibrahimovic dog lige gøre sæsonen færdig i USA, hvor Los Angeles Galaxy i kvartfinalen skal møde lokalrivalerne fra Los Angeles FC.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Energi Fyn interesseret i at købe Fjernvarme Fyn: Borgermøde viste massiv modstand mod fjernvarmesalg

Leder For abonnenter

Sparetid i kommunen: Respekt for aflysning af julefrokost i Ældre- og Handicapforvaltningen

RESPEKT FOR AFLYSNINGEN Julen er som bekendt traditionernes tid, men en arbejdsgiverstøttet firmajulefrokost kan aldrig blive en så fast tradition, at den er ubrydelig. Derfor fortjener beslutningen om at droppe årets julefrokost for de 4500 medarbejdere i Odense Kommunes Ældre- og Handicapforvaltning respekt. Herunder medarbejdernes accept af beslutningen. Forvaltningens direktør Gitte Østergaard og Forvaltningsudvalget traf beslutningen, fordi økonomien er dårlig. Forvaltningen har i år brugt for mange penge, og dette overforbrug skal tjenes ind i 2020. Forvaltningsledelsen agerer altså på samme måde, som en ansvarlig ledelse i en privat virksomhed. I den private sektor er der mere julefryns til medarbejderne i år med store overskud, end i år med røde tal på bundlinjen. Anskuer man Ældre- og Handicapforvaltningen som en helt almindelig arbejdsplads, er beslutningen om at aflyse julefrokosten derfor elementær. Men beslutningen har skabt debat, fordi rådmand for Ældre- og Handicapforvaltningen, Søren Windell (K), er så ærgerlig over aflysningen, at han foreslår en centralisering af kommunens penge til personalepleje. Windells begrundelse er, at alle medarbejdere i en kommune bør have samme beløb til fryns. De enkelte afdelinger kan så selv bestemme, om pengene skal bruges til en julefrokost eller en sommerfest eller noget tredje. Rådmandens forslag er velment, og hans argument om, at god personalepleje er med til at fastholde gode medarbejdere, er bestemt validt. Men det modsatte argument, at lokal medbestemmelse også er personalepleje, er lige så vægtigt. Og her skal man huske, at Odense Kommune ikke blot er en stor arbejdsplads med i alt cirka 13.000 ansatte. Det er også en mangeartet arbejdsplads med vidt forskellige kulturer. Beslutningen om, hvordan man bedst fejrer jul med kollegerne, kan man derfor roligt overlade til de enkelte afdelinger. Det er ikke noget, politikerne behøver at blande sig i, hvad borgmester Peter Rahbæk Juel da også fornuftigvis afviser. Politikerne i Ældre- og Handicapudvalget har i solidaritet - må man gå ud fra - med medarbejderne besluttet også at aflyse deres julefrokost. Det er da en sympatisk beslutning. Men det må være tilladt at tilføje: Alt andet havde også set underligt ud og sendt et blakket signal.

Odense

4500 ansattes julefrokost-tilskud droppes: Tillidsrepræsentant opfordrer medarbejderne til at holde fast i julefrokosten

Annonce