Annonce
Erhverv

Mangler du penge?: Millioner i spil på fynsk investordag

Investor Summit bliver gentaget i år - hvor investorer og virksomheder får mulighed for at udvide dagen med andre arrangementer, når Invest In Odense går sammen med en række andre aktører om en hel dag i investor- og iværksætteriets tegn. Her er direktør Claus Risager fra firmaet Blue Ocean Robotics i gang med at pitche sidste år.Arkivfoto: Kim Rune

Investorer og kapitaltrængende iværksættere får en række tilbud samlet på én dag, når 15 forskellige organisationer, investorer og netværk er gået sammen om at skabe fælles investor-dag i Odense.

Hvis du er investor med penge på lommen eller kapitaltrængende iværksætter med ideen til den næste globale succes, skal du sætte kryds i kalenderen den 15. november i Odense.

Den dag er 15 forskellige aktører inden for investorer, robotter, udvikling, myndigheder og viden gået sammen for at skabe én fælles dag i Odense med fokus på investeringer, matchmaking og jagten på ny kapital og vækst.

- Målet er at sikre, at investorerne vælger at komme til Odense i stedet for at bruge dagen på noget andet, hvis det kun havde været et arrangement, var de måske blevet hjemme, siger Michael Hansen, investment manager fra Odense Seed and Future under Invest In Odense.

Sidste år stod Michael Hansen og Invest In Odense bag Investor Summit, som trak 45 investorer til Teknologisk Instituts lokaler i Forskerparken, hvor de blev præsenteret for en gruppe kapitalsøgende iværksættere og firmaer.

I år er planen at trække 60 investorer til byen, når Nordea i Odense lægger rammer til Investor Summit 2017. I år præsenteres investorerne for 12 business-cases, som skal pitche deres virksomhed fra scenen, og yderligere 12, som præsenterer deres produkter på en udstilling i Nordea.

15 aktører laver fælles dag

Investorer og iværksættere mødes i Odense den 15. november hos Nordea i Odenses centrum og Teknologisk Institut.15 aktører står bag:

Business Angels Syddanmark

Odense Seed and Venture (Invest In Odense)

Odense Robotics

Startup Hub

Odense Kommune

Scale-up Denmark Robotics

Væksthus Syddanmark

Robotcluster

Nordea

Teknologisk Institut

DIRA - Dansk Robot Netværk

Robott-Net

Keystones

Syddansk Innovation

Syddansk Universitet

Mange events på dagen

Investor Summit finder sted om eftermiddagen, men arrangementerne starter allerede om formiddagen. Før det kan nye investorer komme på investor-masterclass hos Business Angels Syddanmark eller høre om robotter hos Odense Robotics. Iværksætterne kan lære om kunsten at pitche af en af landets mest erfarne business angels, Søren Hougaard, eller høre om digital transformation fra bankdirektør Michael Frisch fra Nordea.

Målet er at sørge for, at såvel investorer - private som fonde og venturefonde - som driftige iværksættere med de gode idéer, der skal finansieres, vælger turen til Odense den dag, lyder det fra Klaus Holmsberg, som repræsenterer de private investorer.

- Vi har samlet en hel stribe events på dagen, fordi en travl iværksætter eller investor dermed kan få maksimalt udbytte ved at deltage, siger Holmsberg, leder af netværket Business Angels Syddanmark, som tæller 47 store og mindre investorer med en halv milliard kroner i risikovillig kapital.

Det brede samarbejde møder allerede nu opbakning, lyder det fra arrangørerne, som melder næsten udsolgt på dagen til aktiviteterne i Nordea, men der er også aktiviteter andre steder bl.a. hos Teknologisk Institut, hvor det danske robotnetværk DIRA kommer forbi med sit roadshow den dag. Her kan man som investor altså møde nogle af de robotløsninger, som er med til at drive udviklingen og væksten frem - ikke mindst i Odense.

Målet er både at få de gode virksomheder og de investeringsparate investorer på banen.

- Jeg håber, at vi kan få flere investorer ud af busken, så de komme kan komme med på en platform, hvor de jævnligt vil blive tilbudt kvalitetssikrede investeringsmuligheder, og jeg håber, at vi kan placere os bedre i landskabet for de mange virksomheder, som kigger efter ny kapital, siger Klaus Holmsberg forud for den 15. november.

Annonce
Kerteminde For abonnenter

Efter ballade på værtshus: Ung kvinde overfaldt betjent

Danmark

Mandagens coronatal: 785 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Viktor Axelsen vinder OL-guld efter vanvittig finale

OB For abonnenter

Kommentar: Det er for tidligt at nedgøre OB efter nederlaget mod FCK

Sport

Middelfart i nød: Jagter desperat målmand

Middelfart

Flere bilister kogte over, da farten blev sænket til 80 km/t: Forfulgte forankørende og passede ham op ved frakørslen

Danmark

Mandagens coronatal: 785 nye smittede

Faaborg-Midtfyn

Taske med computer stjålet ved Årslev

Odense

Varmt boligmarked og flere togafgange: Nu tør landsby ved Odense drømme om købmand og arbejdspladser

Sport

Fynboer sætter ny olympisk rekord på cykelbanen

Odense

Tidligere landmand er gået til kamp for rent drikkevand: - Denne gang skal vi være på forkant

Odense For abonnenter

Drikkevandet bliver testet for pesticider: Men giftige planter kan også være en trussel

Faaborg-Midtfyn

Det vrimler med katte i hele kommunen: -Lad være med at fodre den fremmede kat - den bliver hængende

Annonce