Annonce
Kerteminde

Mangler du en hjulkapsel? Den har Bodil måske

Er du en af dem, der i årene med brosten på HIndsholmvej har måttet ofre en hjulkapsel, så kan du være så heldig, at det er en af dem Bodil Vaupel har samlet op. Foto: Bodil Vaupel
Efter årene med brostensbelægning har Bodil Vaupel en hel samling af hjulkapsler, bilejere er velkomne til at gå på jagt i.
Annonce

I årene med brosten på Hindsholmvej raslede diverse løsdele af bilerne. Ikke mindst hjulkapsler havde en tilbøjelighed til at give op over for rystelserne.

Bodil Vaupel, der har adresse på Paludan Müllers Plads lige ud til Hindsholmvej har samvittighedsfuldt samlet alle de hjulkapsler op, der landede omkring hendes hus. Hun har i årenes løb af og til udstillet dem på væggen for at få dem tilbage til rette ejere, og nu forsøger hun igen:

I det fine forårsvejr har hun stillet restlageret af hjulkapsler op foran sit hjem i håb om at genforene ejere og hjulkapsler.

- Mange har igennem tiden ringet og spurgt, om jeg havde deres hjulkapsel, og nogle har været heldige at finde lige bestemt deres i min stak, fortæller hun.

Så bilister, der har mistet en hjulkapsel, kan med fordel lade forårsturen gå omkring Paludan Müllers Plads, for det kan jo være...

Annonce
Fyn

Ny hollænder flyver ind til Odense Håndbold

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Hvorfor skulle jeg overhovedet stemme?

Odense

Efterlyst kvinde er blevet fundet

Annonce