Annonce
Faaborg-Midtfyn

Manglende nattog, billig vejbelægning eller trafiksikkerhed i Espe: Hvad skal journalisterne undersøge?

Henriette Reenberg vil gerne vide, hvorfor man må køre på knallert på nogle stier og ikke på andre. Du kan stemme på hendes eller et andet spørgsmål i artiklen her. Foto: Ane Johansen
Tag med om bord på avisens Vores veje-projekt og vær med til at bestemme, hvad journalisterne skal undersøge og skrive om. Klik og giv din stemme.

Faaborg-Midtfyn: Hvad er vigtigt at få undersøgt, når det gælder veje og trafik i Faaborg-Midtfyn?

Det spørgsmål stillede Faaborg-Midtfyn-redaktionen for nogle uger siden, og siden har vores læsere kvitteret med en masse trafikundren og gode spørgsmål, som journalisterne har taget fat i, undersøgt og lavet artikler om til kampagnen Vores veje.

Nu er det tid til at spørge dig og andre læsere til råds igen. For hvilket af fire gode spørgsmål skal vi de næste dage tage fat i og lave journalistik om?

Afgiv din stemme via formularen herunder - og stil os meget gerne nye spørgsmål i formularen nederst. Afstemningen slutter torsdag.

Annonce

kampagnesitet Vores veje kan du se nogle af de mange læserspørgsmål, vi allerede har fået, og du kan se hvilke, vi har givet svar på og de artikler, der er skrevet om sagen.

Tidligere tirsdag udgav vi for eksempel historien Borger efter 151 km/t gennem landsby: Nu må der gøres noget om de fartdjævle, som jævnligt ræser gennem Fjellerup mellem Ryslinge og Gislev.

Før den historie skrev vi om cykelstier i Ringe, deltidsbrandmanden René Jønsson Højbergs bøvl med vejbump og flere andre trafikale problematikker fra Faaborg-Midtfyn.

Vores veje-kampagnen fortsætter, så sæt endelig vores journalister på arbejde med nye vigtige trafikspørgsmål.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
forside

Vold under ishockeykamp: Nu er dommen faldet

Kerteminde For abonnenter

Dybt ubehageligt, grinagtigt og 25 idioter: Var det dig, der lækkede salget af Nordre Havnekaj?

Fyn

Voldstiltalt ishockeyspiller i retten: - Jeg var frustreret og havde en maks puls

Annonce