Annonce
Odense

Ejendomsselskab opgiver at inddrive husleje: Bazar Fyn lukker

Bazar Fyn lukker. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Efter 12 år i Odense lukker Bazar Fyn på Thriges Plads. Det er ejendomsselskabet Olav de Linde, der opsiger lejemålet fordi de ikke længere tror på, at basaren kan forbedre sin økonomi.
Annonce

Bazar Fyn drejer nøglen om. Det kommer sig af, at ejendomsselskabet Olav de Linde ikke kan inddrive huslejen. Det skriver TV2 Fyn på deres hjemmeside.

Ifølge TV2 Fyn er huslejen igennem de seneste måneder ikke blevet betalt. Olav de Linde har skriftligt gjort basarens butiksindehavere opmærksomme på, at ejendomsselskabet ikke længere anser det for værende sandsynligt, at huslejen bliver betalt, hvorfor selskabet har valgt at ophæve lejemålet.

Annonce

Ikke rentabelt

I brevet fra Olav de Linde, som TV2 Fyn er kommet i besiddelse af, fremgår det, at ”vi har gennem mange år forsøgt at støtte Bazar Fyn, men vi ser nu ingen mulighed for, at Bazaren kan drives videre”. Det fremgår af brevet også, at Olav De linde mener, at de har udlejet butikslokalerne til en pris, der ligger ”meget under den normale markedsleje for sammenlignelige lejemål”, ligesom der er givet store rabatter på huslejen.

Slutteligt bemærker ejendomsselskabet, at de ikke længere anser det som værende muligt, at basaren kan forbedre sin økonomi.

Der foreligger endnu ikke en konkret dato på, hvornår lejemålene skal være fraflyttet. Basaren åbnede i 2007 og har omkring 40 butikker fordelt på 7000 kvadratmeter.

Olav de Linde ejer ejendommen på Thriges Plads 3, mens Bazar Fyn Aps driver basaren og dermed også står for at betale huslejen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Kritik af kommune i sag om ulovligheder i tidligere kro: Går efter de forkerte, mener lejerforening

Odense

Borgerservice: Lejere blev advaret om manglende godkendelse af lejemål på tidligere kro

Annonce