Annonce
Sport

Mané sender undskyldning til tidligere klub for CL-exit

Joe Klamar/Ritzau Scanpix
Liverpools Sadio Mané var med til at sende sin tidligere klub Salzburg ud af Champions League.

Liverpool spillede sig med en sejr på 2-0 ude over Salzburg videre i Champions League, mens østrigerne røg ud.

Dermed var Liverpool-senegaleseren Sadio Mané med til at sende den klub, han spillede for fra 2012 til 2014, ud af den prestigefyldte turnering.

- Det er altid rart at komme tilbage her. Jeg elsker klubben, fansene og folkene her. Undskyld venner, men det er fodbold, og vi skal gøre vores arbejde, siger han ifølge uefa.com til BT Sport.

Mané kom ikke selv på tavlen, men kunne se holdkammeraterne Naby Keita og Mohamed Salah score kampens to mål.

I perioder bølgede kampen imidlertid frem og tilbage, og østrigerne kunne med lidt mere skarphed være kommet foran og lagt ultimativt pres på Liverpool.

- Jeg synes, det var en rigtig svær kamp. Det forventede vi også. Vi tog os sammen i anden halvleg og kreerede mange chancer. Naby scorede et vidunderligt mål mod sin tidligere klub. Jeg er glad på hans vegne, og vi fortjente at vinde, siger Sadio Mané.

Ligesom Mané spillede Keita tidligere for Salzburg. Det gjorde han fra 2014 til 2016.

Liverpool gik videre fra gruppen som gruppevinder, mens Napoli blev toer. Salzburg må som treer nøjes med en plads i slutspillet i Europa League.

Det er skuffende, understreger Salzburg-træner Jesse Marsch.

- Vi er så skuffede, for vi startede så flot i turneringen, og vi spillede så godt indtil det første mål (mod Liverpool, red.).

- Vi så modstanderens kvalitet fra første minut. Vi havde to chancer med (Hee-Chan, red.) Hwang og (Erling Braut, red.) Haaland, som vi plejer at score på, men (Virgil, red.) van Dijk var for god. Det er skuffende, men jeg tror, at vi om et par dage vil se tilbage på det her med stolthed, siger han ifølge uefa.com.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart For abonnenter

Lukket feriecenter tæt på åbning: Oprørte husejere stempler lejeaftale med feriecenter som ulovlig

Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1945: Slut med togdrift om søndagen

1995 Ritt Bjerregaard har i hvert fald lært én ting af sin sag med lejligheden på Vesterbro i København: Prisen for at fastholde nogle principper kan blive for stor. Derfor valgte hun i går at meddele finansminister Mogens Lykketoft, at hun giver afkald på 166.000 kroner årligt i ministerpension oven i de godt 1,2 millioner lavt beskattede kroner, som hun får som EU-kommissær. Til Fyens Stiftstidende siger Ritt Bjerregaard, at hun dybest set er modstander af, at man skal rette sig efter tilfældige stemninger, eller hvad der tidligere har været praksis. Når jeg gav affald på pensionen, var det fordi, at situationen efterhånden var blevet så hysterisk, at den skyggede for alt det, jeg skulle lave som kommissær. 1970 Det er radioens udsendelser, der trods alt vinder i konkurrencen om lytter/seernes bevågenhed, måske fordi radiolytning er lettere at kombinere med andre gøremål. Sådan lyder konklusionen af en lytter- og seerundersøgelse, som Danmarks Radio har offentliggjort. Undersøgelsen viser blandt andet, at lytterne uhyre sjældent lukker for en radioudsendelse, fordi de finder den kedelig, Det gør derimod en del seere. Tv har dog stadig meget store seertal. Over to millioner mennesker ser aftenens første tv-avis, hvorimod den sene udgaves seertal er meget afhængig af, hvilken udsendelse, der ligger umiddelbart forud. Hvis det er et populært program, er der mange, der også ser tv-avisen bagefter. 1945 Den længe ventede nedskæring af statsbanetrafikken bliver nu til alvor. I går aftes udsendte statsbanerne meddelelse om, at nedskæringen skal træde i kraft den 1. februar, og at den reducerer toggangen til 20 procent af den normale trafik før krigen. Den almindelige regel for hverdagstrafikken bliver, at der kører et tog om morgenen og et om aftenen, og om søndagen vil der slet ikke køre damptog. Forbindelsen mellem landsdelene bliver efter den nye køreplan meget vanskelig, idet der kun bliver én forbindelse daglig i hver retning – og om søndagen kan man overhovedet ikke rejse. Færgebilletterne til Storebæltsoverfarten genindføres fra 1. februar og udleveres kun i begrænset omfang.

Nordfyn

Ungt ægtepar overtager kendt Bogense-spisested

Annonce