Annonce
Kerteminde

Manden bag KBs flytteforlig: En tilflytter med lokale rødder

Steen Jensen, formand for Kerteminde Boldklub, er nok tilflytter, men på en måde er han bare vendt hjem. Arkivfoto: Helle Kryger

Kerteminde: Det var Steen Jensen, der som ny formand for KB i begyndelsen af 2019 så, at det var tiden til rettidig omhu, hvis ikke boldklubben skulle risikere at ryge ind i naboklager fra det kommende etagebyggeri kaldet "Skibakken" lige ved siden af boldklub og haller.

Og så gik han i gang. Som tidligere ejer af Bernina Nordic var han vant til at arbejde operativt og opnå resultater via forhandling.

Og han opnåede et resultat, som både kommunen, bygherre Jens Peter Henriksen og ikke mindst KB kan være tilfredse med.

- Jeg ville bare så gerne sikre boldklubben, for det er en fantastisk lille klub med et helt unikt fællesskab, hvor man kan møde tre-fire generationer af samme familie, smiler han.

Annonce

Holdleder for Jesper Hempler

Selv er han tilflytter. Selvom det efterhånden er nogle år siden, at Steen Jensen købte sin bolig i Vestergade, så ved han godt, at det kræver et par generationer i Kerteminde at blive accepteret.

- Det sagde jeg til min mor, en dag hun var på besøg. Men så gjorde hun mig opmærksom på, at jeg så rigeligt har mine lokale rødder i orden. Min ene oldefar havde et lille husmandssted i Ladby, og en anden oldefar var gartner på Lundsgaard, fortæller han.

- Min morfar tog mig også tit med på ture til Kerteminde og rundt på Hindsholm på sin scooter, da jeg var barn, for der boede hans brødre. Det er nok derfra, min store kærlighed til området stammer fra.


Min ene oldefar havde et lille husmandssted i Ladby, og en anden oldefar var gartner på Lundsgaard.

Steen Jensen, formand for Kerteminde Boldklub


Hans forbindelser til byrådet er også i orden. I hvert fald til SF.

- Da jeg var meget ung og aktiv spiller i B 1909, blev jeg leder af ynglingeafdelingen, og en af spillerne på det hold, der blev Danmarksmestre, hed Jesper Hempler (nu medlem af byrådet for SF), griner han.

- Jeg kan huske, at jeg forsøgte at få ham væk fra rockmusikken, for han kunne være blevet en rigtig god fodboldspiller.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kerteminde For abonnenter

Andre må - Sanne fra Havnen må ikke: Nu skal teknisk udvalg diskutere om Sanne må låne to p-pladser til at servere fadøl

Annonce