Annonce
Faaborg-Midtfyn

Mandagens sydfynske coronatal: Svendborg går op, Ærø status quo og Langeland holder skansen

Svendborg går lidt op i antal smittede, Ærø er status quo og Langeland holder skansen. Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix.
Annonce

Sydfyn: Efter weekendens nedgang i Svendborg byder mandagen på kedeligt nyt. Antallet af smittede er ikke længede nedadgående.

De nyeste tal fra Statens Serum Institut, offentliggjort mandag den 19. oktober klokken 14, viser, at antallet af smittede i Svendborg Kommune de seneste syv dage er 22, hvilket er to mere end søndag.

Incidensen for Svendborg Kommune - antallet af smittede pr. 100.000 indbyggere - er 37,8, og er en stigning på 3,8. Svendborg Kommune befinder sig stadig på sundhedsmyndighedernes bekymringsliste, og kommer først af denne, når tallet er under 20.

Faaborg-Midtfyn Kommune er også på bekymringslisten. De har 14 smittede og en incidens på 27,2.

I Ærø Kommune er det status quo. Tallene viser, at øen stadig har fem smittede. Incidensen har bevæget sig en my ned, og går fra 84 til 83,8.

I Langeland Kommune holder man skansen med nul smittede. Sammen med Samsø Kommune er de, de eneste kommuner i landet, der kan smide de resultater på bordet. /Kabjo

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Dyster corona-prognose for Danmark: Kraftigt stigende smitte og tocifrede dødstal til jul

Kerteminde For abonnenter

Kommune meldt til Arbejdstilsynet for nedrivning af silo: - Det er helt vanvittigt, det de har gang i

Fyn

Kendt fynsk kok i spil som Årets Fynbo

Annonce