Annonce
Fyn

Mandagens corona-tal: Langeland er fortsat fri for corona

Læge ifører sig værnemidler og demonstrerer en podning i det nye podetelt på Rigshospitalet i København. Arkivfoto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix
Annonce

Fyn: Seks personer sm har mistet livet det seneste døgn har været smittet med coronavirus. Dermed er i alt 686 afdøde danske testet positive med coronaudbruddet, siden sygdommen kom til Danmark i det tidligste forår.

I en del uger efterhånden har det tal ellers højest været to, men søndag til mandag tager det altså et lille spring. Samtidig er antallet af indlagte på landets sygehuse steget med 10, så der nu er 129 indlagte med corona på landets sygehuse.

Af de 129 ligger 18 på intensivafdelinger, og af dem ligger 11 i respirator.

Søndag til mandag er der også bekræftet 452 nye smittetilfælde. Det tal er næsten uændret fra dagen før, hvor der 451 nye smittetilfælde.

Annonce

Forkerte vej i Odense

På Fyn er ingen kommuner så hårdt ramt, som man er i store dele af både Jylland og Sjælland.

I Odense er det dog gået den forkerte vej. I lang tid har kommunen haft omkring 45 tilfælde på syv dage per 100.000 indbyggere, kaldet incidens, men mandag er den steget til 52. Det svarer til, at der har været 107 tilfælde den seneste uge.

Incidensen i Kerteminde Kommune er også stigende, og mandag ligger den på 67, hvilket svarer til 16 tilfælde. På Ærø er incidensen 84, hvilket svarer til fem tilfælde.

Incidenserne i Svendborg- og Middelfart Kommune er mandag 38 og 34, så selvom de er på sundhedsmyndighedernes bekymringsliste, er de et stykke under øens højdespringere.

I kommunerne Nyborg, Faaborg-Midtfyn, Nordfyns og Assens er incidenserne henholdsvis 25, 27, 14 og 20.

Langeland er coronafri.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Ulven kommer - med hvad?

Middelfart For abonnenter

Middelfart-præst har døbt, konfirmeret, viet og begravet i 25 år: - Jeg kan godt finde på at sidde og græde på kontoret

Annonce