Annonce
Assens

Mand viftede med pengesedler og sagde, han var jomfru: Pigerne har selv fortalt om oplevelsen

Glamsbjergskolen. Arkivfoto: Lærke Bjørn Bang
Glamsbjergskolen har talt episode igennem med eleverne.
Annonce

Glamsbjerg: Onsdag aften blev to piger fra nogle af de ældste klasser på Glamsbjergskolen antastet af en mand, der ifølge pigerne talte engelsk og viftede med et bundt pengesedler og fortalte, at han var jomfru.

Det skete på skolens område, og sagen er landet på bordet hos Fyns Politis afdeling for personfarlig kriminalitet, som i øjeblikket vurderer på episoden.

Politikommissær Jack Liedecke kan først i næste uge give et bud på, hvad der skal ske med sagen. Han forklarer, at det er episoderne, som politiet ind imellem oplever.

- Vi får henvendelser rundt omkring fra øen. Det kommer sådan lidt i perioder, at børn bliver kontaktet på den ene eller anden måde af voksne mennesker, hvor de bliver tilbudt noget. Nogle gange lyder det mere alvorligt, end det er. Andre gange lyder det mere uskyldigt. Men vi vurderer fra gang til gang, om det er noget, vi skal kigge på, siger Jack Liedecke.

Annonce

Episode talt igennem

Viceskoleleder Flemming Widesen fra Glamsbjergskolen fortæller, at skolen har talt episoden igennem. Både med de pågældende elever, pigernes forældre og klassen.

- Vi har været i dialog med familien, og vi har dagen efter orienteret klasserne sammen med pigerne, som har fået lov til at fortælle om oplevelsen. Det er vigtigt, at eleverne har fået den sande historie fra pigerne selv. SSP har også været inddraget samme aften, hvor vi har orienteret om, at den her herre huserer, siger viceskolelederen.

Han understreger, det er vigtigt, at forældrene i lokalområdet tager en god snak med deres børn.

- Skolen er ikke bemandet døgnet rundt, og jeg vil derfor gerne opfordre forældrene til at tage en god snak med deres børn om, hvordan man reagerer i tilfælde af, at man bliver konfronteret af fremmede mennesker, siger Flemming Widesen, der fremhæver pigerne som det gode eksempel på at være høflige og dernæst søge væk, da manden blev for nærgående.


Skolen er ikke bemandet døgnet rundt, og jeg vil derfor gerne opfordre forældrene til at tage en god snak med deres børn om, hvordan man reagerer i tilfælde af, at man bliver konfronteret af fremmede mennesker

Flemming Widesen, viceskoleleder


Fyns Politi mener ikke, at der er sammenhæng mellem denne sag og de to episoder fra Vissenbjerg, hvor en 13-årig pige er blevet opsøgt af en mand i en hvid varevogn.

Annonce
Navne For abonnenter

Dødsfald: Alexander Vedernikov var et beskedent og privat menneske, men når han besteg podiet foran orkestret, gav han sig fuldt ud

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Hård dom over ghettolov: Tudetosset

Annonce