Annonce
Assens

Mand uden kørekort fik beslaglagt sin bil: Barrikaderede sig og nægtede at udlevere nøgler til politiet

En 35-årig mand fra Assens nægtede lørdag aften at udlevere sine bilnøgler, fordi bilen skulle beslaglægges. Politiet fik dog til sidst både nøgler og køretøj. Arkivfoto: Johan Gadegaard
En 35-årig mand fra Assens blev for tredje gang taget i at køre bil uden kørekort. Nu ryger bilen, og dertil venter flere sigtelser og et retsligt opgør.

Assens: En 35-årig mand fra Assens nægtede lørdag aften at udlevere nøglerne til sin bil, som betjente fra Fyns Politi var kommet for at konfiskere.

Fordi manden for tredje gang var taget i at køre bil uden kørekort, eftersom han er frakendt førerretten, betyder det konfiskation, men manden nærmest barrikaderede sig i sin bolig i Assens og ville ikke overlade nøglerne til betjentene.

Ifølge vagtchef Henrik Strauss i Fyns Politi dristede manden sig alligevel indimellem ud af sin bolig for at råbe ukvemsord efter politiet. Det koster ham nu en sigtelse for fornærmelig tiltale til betjentene.

Annonce

Da han samtidig nægtede at udlevere bilnøglerne bliver han også sigtet for at lægge hindringer i vejen for politiet, og det er en ganske alvorlig ting i strafmæssig sammenhæng.

- Vi får selvfølgelig bilnøglen, konfiskerer bilen, og så får han samtidig to sigtelser oveni, så det blev en dyr aften for ham, siger vagtchefen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Russisk brøler: Danmark øger føringen

Annonce