Annonce
112

Mand slået og trampet i hovedet foran Crazy Daisy: 21-årig mand sigtet for grov vold

Fyns Politi modtog anmeldelsen om volden foran Crazy Daisy natten til søndag klokken 03.05. Arkivfoto: Robert Wengler
En 21-årig mand fra Faaborg-kanten er blevet sigtet for at have slået og trampet en anden mand i hovedet foran Crazy Daisy i Svendborg natten til søndag.

Opdateret. Artiklen er blevet opdateret med information om, at gerningsmanden er blevet sigtet og løsladt.

Svendborg: Natten til søndag er endt med en mindre skade ved øjet for en 28-årig mand fra Aarhus-kanten og en anholdelse for en 21-årig mand fra Faaborg-kanten efter en tur i byen på Crazy Daisy på Frederiksgade i Svendborg.

Begge mænd har været inde og drikke på diskoteket og kommer ud på gaden fra Crazy Daisy, da klokken er omkring 03. De kender angiveligt ikke hinanden, men der opstår slagsmål mellem de to mænd. Den 28-årige fra Aarhus-kanten får knytnæveslag.

Det fortæller Lars Thede, der er vagtchef hos Fyns Politi.

- Det får ham til at falde omkuld, og da han ligger ned, bliver han trampet i ansigtet mindst én gang, siger han.

Manden har fået en mindre skade øjet som følge.

Annonce

21-årig er anholdt

Den 21-årige Faaborgenser forsøger at flygte fra stedet. Men han bliver udpeget af vidner og anholdt. Indtil søndag formiddag har han været i politiets varetægt, oplyser Lars Thede.

- Der er videoovervågning fra stedet, og der er foretaget vidneafhøringer, siger han.

I løbet af formiddagen er gerningsmanden blevet afhørt. Det har ført til, at han er blevet løsladt med en sigtelse for grov vold.

- Det er juridisk blevet vurderet, at der ikke grundlag for varetægtsfængsling af manden, så han bliver ikke fremstillet i grundlovsforhør, siger Lars Thede.

Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Ole H. hos Aktive Seniorer

Klumme

En livsingrediens, du ikke må f**** med

Det var blevet mørkt, da de to ladvogne endelig kørte afsted - fyldt med alskens indbo. Stumtjeneren, skænken, lænestolen og alt det andet habbengut, der vidnede om, at et liv engang var blevet levet med tingene. Huset, som tingene kom fra, var lige så mørk som aftenen. Jeg har set husets to gamle beboere mange gange. Sludret med dem om campingvognen, ferien sydpå og julefrokosten i pensionistklubben. Om længslen efter besøgene, der pludselig stoppede – og sorgen over det. ”Hvorfor?”, hang altid tungt i luften. En dag var kvinden væk. Demensen havde taget hende, sagde nogle. Længe efter konen forsvandt, så jeg manden gå alene frem og tilbage på vejen. Han så fortabt og trist ud. Ensom. I stedet for at tage kontakt til den gamle mand, begyndte jeg at ”gemme” mig, når jeg så ham. Bag min telefon, mit pandehår eller mælken, der i raketfart skulle på køl. For jeg har jo virkelig travlt, ikk’? Åbenbart alt for meget om ørerne til at give den gamle mand fem minutter af min tid (for hvad nu, hvis han, ligesom Fakta, gerne ville have, at jeg blev lidt længere?). Dét var der altså ikke tid tid. Nu er manden også væk. Det har han været et godt stykke tid. Jeg har taget mig selv i at hold øje med, om han kom forbi min vindue. Det gjorde han ikke. Mon han er død lige som livet i huset? Er han kommet på plejehjem? Er der overhovedet andre end mig, der har bemærket, at han er væk? Jeg ville ønske, at jeg kunne spole tiden tilbage. At jeg havde taget hovedet ud af r**** og talt med min næsten nabo, som jeg gjorde for år tilbage. For hvad er egentlig mere vigtigt end, at vi ser hinanden og tager os tid til hinanden? Relationer er det vigtigste i verden. Det er dem, der er med til at holde ensomheden fra døren. Relationer får os til at føle os i live. Studier viser faktisk, at det skærer år af vores levetid, hvis vi ikke er en del af relationer. Det tomme hus og møblerne på vognenes lad fik mig for alvor til at vende blikket mod en af mine relationer, hvor mørket er ved at falde på. Det fik mit til at tænke på, hvordan tid er en livsingrediens, vi ikke må f**** med. En dag har vi ikke mere tid at give af. Vi skal sænke farten og lade være med at spilde tiden på at brokke os over vejret eller lørdagens genudsendelser på tv. Tidsspilde er det også at bære nag, være vrede over fortiden, at kæmpe for at få ret eller for at ændre andre. Vi skal give hinanden vores (nu)tid. Være sammen med de mennesker, vi holder af. Tale med hinanden – naboen, forældre, kassedamen, ens børn, taxichaufføren, venner. Give hinanden kys, kram og komplimenter. Hver dag. Dét er en god måde at bruge tiden på.

Annonce