Annonce
Nyborg

Forsvandt på cykel med trailer: Politiet efterlyser mand efter brand i kolonihave

Dagen derpå er der ikke meget at se. Men kolonihavehuset i Helgetoften er ubeboeligt efter tirsdagens brand, der opstod på husets bagside. Foto: Kasper Riggelsen
Stadig mere tyder på, at tirsdagens brand i haveforeningen Helgetoften var påsat.
Annonce

Bemærk: Artiklen er opdateret, efter at Fyns Politi klokken 13:24 udsendte en officiel efterlysning i sagen.

Nyborg: Branden i kolonihaveforeningen Helgetoften tirsdag aften efterforskes som en mulig ildspåsættelse.

Det bekræfter Fyns Politi overfor Stiftstidende. Der er da også stadig mere, som peger i retning af, at branden ikke opstod af sig selv.

I forbindelse med slukningsarbejdet bemærkede holdlederen således, at det lugtede af benzin. Dertil kommer, at arnestedet er angivet til husets bagside.

Der er således ikke tegn på, at der har været personer inde i selve huset, fastslog holdleder Lars Buch overfor avisen tirsdag aften.

Nu kan Stiftstidende så fortælle, at en mand er set gående rundt ved huset, mens det stod i flammer. Og at selv samme person efterfølgende havde travlt med at komme væk på en cykel med tilhørende cykeltrailer.

Ifølge formanden for kolonihaveforeningen, Jan Jensen, var det to ansatte fra plejehjemmet Jernbanebo, der som de første så røgen og slog alarm.

De befandt sig på en terrasse på centrets bagside med god udsigt ud over haveforeningen. Her så de også manden og kunne iagttage, hvordan han kørte derfra på cykel i retning mod slottet.

Hos politiet kunne man i første omgang hverken be- eller afkræfte oplysningen. Men først på eftermiddagen onsdag udsendte Fyns Politi så en officiel efterlysning på manden, der beskrives som lav af bygning, mørkt hår og iført blå arbejdsoverdel.

Manden cyklede fra stedet på en lys cykel med cykelanhænger. Henvendelser i sagen kan ske til Fyns Politi på 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Politiet lukker stort landsmøde for spejdere - 300 deltagere må tage hjem før tid

Kerteminde

Corona har for alvor gjort sit indtog: Nu er nøgletal over 100 i Fyns hotspot

Annonce