Annonce
112

To personer ramt af stor bil ved Rema 1000-butik: Mand anholdt for bevidst påkørsel

Politiet efterforsker en påkørsel i Assens, som formentlig skete med vilje. Arkivfoto: Michael Bager
Fyns Politi vil endnu ikke sige, hvad der kan være motivet for, at en 51-årig mand torsdag aften kørte ind i to unge mænd i Assens.
Annonce

Assens: Det var en dramatisk hændelse, der fandt sted ved Rema 1000 på Østergade sent torsdag aften. En 18-årig og en 19-årig mand blev påkørt af en 51-årig mand i en bil, og det var formentlig med vilje, oplyser Fyns Politi, som modtog anmeldelsen klokken 21.58.

- Vi kører derned og træffer to personer, som er påkørt af en bil. Ud fra de vidneafhøringer og tekniske undersøgelser vi laver, foretager vi anholdelse af en person senere, og han er fortsat anholdt, fortæller politikommissær Jesper Bæk fra Fyns Politis afdeling for personfarlig kriminalitet.

De to unge mænd, som ikke er indlagt efter påkørslen, var en del af en gruppe mennesker, der torsdag opholdt sig ved Rema 1000, fortsætter han.

Motivet for påkørslen vil Jesper Bæk ikke komme ind på, men Fyns Politi mener ikke, at det var et uheld.

Ifølge politiets døgnrappport truede den 51-årige desuden de unge mænd med en geværlignende genstand. Han kørte ifølge politiet i en større bil, som ifølge lokale kilder på Facebook var en firhjulstrækker. Både den anholdte og de to unge mænd bor i lokalområdet.

Manden bliver senere i dag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Odense.

Annonce
Annonce
GOG

GOG: Storsejr med panderynker

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

På kanten af kaninhullet

Fyn

Flere arbejdspladser i sigte: Cannabis-succes åbner døren for flere job - byggeri bliver genoptaget

Odense

V-politiker raser: Udvalg ville ikke tale om Tarup Gl. Præstegaard

Annonce