Annonce
112

Mand med bar mølle i Måle: Var uterlig foran strandgæster

En 69-årig mand blev fredag eftermiddag sigtet for blufærdighedskrænkelse, fordi han var uterlig over for gæster på Måle Strand. Foto: Timo Battefeld
En 69-årig mand blev fredag eftermiddag sigtet for blufærdighedskrænkelse, efter at han havde ligget nøgen og legede med sine ædlere dele på Måle Strand til skue for andre strandgæster.
Annonce

En 69-årig mand havde fredag eftermiddag svært ved at holde fingrene fra sine ædlere dele, mens han nøgen lå på stranden ved Måle Strand nord for Kerteminde.

Mens han var i færd med det kom nogle strandgæster forbi og lagde mærke til mandens opførsel, og det fik dem til at kontakte politiet. Ifølge vagtchef Hans Jørgen Larsen, Fyns Politi, fik politiet anmeldelsen klokken 16.10, og der blev sendt en patrulje til stedet, fordi man for et par dage siden havde fået en lignende anmeldelse om en mand, som ud fra signalementet kunne være den samme som den 69-årige.

Det viste sig, at anmeldelsen fredag eftermiddag var korrekt. Manden lå nøgen på den del af Måle Strand, som ikke er nudiststrand. Det er først noget nordligere for parkeringspladsen, at der er et område, hvor man kan smide alle kludene.

Den 69-årige erkendte da også sit forehavende på stranden, da betjentene fandt ham, og også at han skulle have onaneret, mens der var forbipasserende. Derfor fik han læst og påskrevet, bortvist, og besked på ikke at gøre det igen.

Og dertil en sigtelse for blufærdighedskrænkelse.

Annonce
Annonce
OB

Michelsen efter nederlag: - Det var fortjent

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mad og drikke

Frankrig, vi ses igen

OB

Kampen minut for minut: OB tabte til Randers i den første kamp om Europa League-kvalifikation

Annonce