Annonce
Fyn

Stort politiopbud foran banegård: Mand forsøgte at stikke af med femårig datter

Det vrimlede mandag eftermiddag med betjente og patruljevogne fra Fyns Politi omkring banegården i Odense. en 56-årig mand blev anholdt under et forsøg på at bortføre sin femårige datter. Foto: Michael Bager
En snarrådig taxachauffør nåede at alarmere politiet, før det lykkedes en 56-årig mand at stikke af med sin lille datter, der blev bortført fra sin mor, hvor hun har bopæl. Han blev iført en beskyttelsesdragt foran den gamle banegård i Odense.

Et større drama udspillede sig mandag i og omkring banegården i Odense.

Her troppede seks politibiler og flere motorcykelbetjente op lige omkring 12.30, fordi en mand få timer forinden var blevet efterlyst. Han havde bortført sin datter, der har bopæl hos sin mor, fortæller politiet og flere kilder på stedet til Fyens.dk.

Alle taxachauffører var blevet informeret om bortførelsen, ligesom mandens signalement var blevet sendt ud over radioen. Imens flere betjente stod vagt på anden sal på Odense Banegård Center, kom en af chaufførerne løbende op af trappen.

- Han kommer hen og fortæller dem, at den efterlyste mand lige har forsøgt at køre af sted i en taxa med sin datter, fortæller Mohammed J., der overhørte samtalen mellem chaufføren og betjentene.

Det bliver bekræftet af hans kammerater.

Betjentene informerede deres kollegaer og kunne kort efter anholde manden, der blev lagt i en såkaldt beskyttelsesdragt foran den gamle banegård. Dragten skal sikre, at eventuelle spor ikke forsvinder.

Mandens femårige datter blev kørt væk i en patruljevogn.

Bortført under overværet besøg

Fyns Politi bekræfter, at en mand på 56 år fra Odense forsøgte at bortføre sin femårige datter under et overværet besøg. Pigen bor med sin mor i Odense.

Odense Kommune anmeldte episoden til politiet klokken 11.37, fortæller vagtchef Ehm Christensen fra Fyns Politi.

- Han bortførte hende og stak af. Vi lavede en del efterforskning, og klokken 12.28 får vi så fat på ham og hans datter ved Kongens Have i Odense, siger han.

Han ønsker ikke at oplyse, hvorfor manden har bortført datteren.

Både datteren og faren er i politiets varetægt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Assens For abonnenter

Kæmpe solcellepark til 78 millioner bliver taget i brug om få dage: - Vi forventer, at varmeprisen falder med ti procent

Odense For abonnenter

Danni vil kæmpe for, at populær misbrugsbehandling kan overleve: - Jeg skal ikke tilbage til det kommunale tilbud

Annonce