Annonce
Indland

Mand i 50'erne ramt af skud i Københavns Nordvestkvarter

Det var ved forretningen Ipcam Sikring på Tagensvej, at en mand torsdag aften blev ramt af skud. Ifølge politiets efterforskningsleder var gerningsvåbnet en pistol.

Politiet ved endnu ikke, hvad der ligger bag et skyderi i København torsdag, men intet tyder på bandeuvæsen.

En midaldrende mand, som torsdag aften blev ramt af skud på Tagensvej i Københavns Nordvestkvarter, er ikke livstruende såret.

Det oplyser central efterforskningsleder Bjarke Madsen fra Københavns Politi kort efter midnat.

- Offeret er uden for livsfare. Der er tale om en mand i 50'erne, siger efterforskningslederen, som ikke ønsker at komme nærmere ind på, hvor offeret er blevet ramt.

- Men der er affyret to-tre skud fra en pistol, oplyser han.

Politiet modtog anmeldelsen om skyderet klokken 20.09. Episoden fandt sted nær krydset mellem Tagensvej, Lygten og Landsdommervej.

- Vi er massivt til stede med både efterforskere og hundepatruljer og undersøger området, oplyste vagtchef Kristian Rhodin torsdag aften.

Hvad der lå bag skyderiet, var på det tidspunkt uvist, men ifølge Bjarke Madsen er skuddene ikke affyret som led i uoverensstemmelser mellem kriminelle grupperinger.

- Tværtimod taler alt for, at det ikke er banderelateret, siger han.

- Ingen er blevet anholdt i forbindelse med sagen. Men det samlede billede, vi har stykket sammen på baggrund af blandt andet vidneudsagn, gør, at vi kigger i en bestemt retning. Vi har dog ikke en navngiven mistænkt, siger Bjarke Madsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme For abonnenter

Gamle nyheder, 1994: 47 husmødre fra Vester Hæsinge kørte galt

1994 47 medlemmer af Vester Hæsinge Husmoderforening fik i går formiddag en grim forskrækkelse, da den udflugtsbus, som de var passagerer i, løb løbsk, fordi bussens fører pludselig sank død om bag rattet. Den førerløse bus fortsatte ind på en markvej og væltede om på siden med bagenden hængende ud over en to meter dyb grøft. To passagerer blev lettere kvæstet og kørt til Aabenraa Sygehus, men det kunne være gået langt værre, siger den vagthavende hos Haderslev Politi. Bussen var på vej fra Vester Hæsinge til Møgeltønder, da ulykken skete. De forskrækkede passagerer kunne ikke komme ud af bussen, men måtte vente på assistance fra Falck, der ved hjælp af en stige fik passagerne ud. 1969 - Jeg er helt på det rene med, at det er et spring ud i det uvisse, og ikke mindst derfor er jeg lykkelig for, at teaterchef Kai Wilton er indstillet på, at jeg kommer tilbage, hvis jeg ”brænder fingrene”. Det siger skuespillerinden Lone Helmer, der har fået orlov fra Odense Teater med udgangen af denne sæson for at prøve kræfter med nye opgaver i København. Lone Helmer, der kom til Odense Teater for syv år siden, har været en af teatrets flittigst benyttede skuespillerinder. Hun mener, at det vil være afgørende for hendes videre udvikling, at hun får lejlighed til at arbejde i andre ensembler og med andre instruktører. Der har allerede været bud efter hende fra både tv og filmselskaber. 1944 Opførelsen af de 340 bunkers, som vi skal have i Odense, skrider kun langsomt fremad. Det går ganske godt med støbningen af cementskelletterne, men der er store vanskeligheder med at få inventaret i orden. De sidste dage har arbejdet på de ellers fuldførte dækningsrum ligget stille, fordi der er opstået diskussion om, hvorvidt der skal være fire eller færre elektriske lamper i hvert rum. Driftsbestyrer Westergaard, Randers Elektricitetsværk, har over for Statens Civile Luftværn protesteret mod opsætning af fire lamper, hvilket han hævder er spild af materialer, da man kan nøjes med mindre. Da spørgsmålet er aktuelt for hele landet, vil Elektricitetsværkernes Forening behandle sagen.

Erhverv

Plads til 1000 ansatte: Pensionsselskab investerer 381 millioner kroner i kæmpestort kontorbyggeri ved SDU

Kerteminde

Apoteksejer dropper udbringning: - Vi får 5,49 kroner for at levere en æske medicin

Odense

2000 indviede julefestival i Odense

Annonce