Annonce
Faaborg-Midtfyn

Mand fra Midtfyn vinder millioner i Eurojackpot: Skør følelse at man ikke kan komme ud og fejre det

Det var hos Let-Køb i Kværndrup, at manden købte vinderkuponen. Det er i øvrigt her, at han altid køber sine lotto-kuponer. Arkivfoto: Hardy Hounsgaard
Det var en lokal mand i 50'erne, der vandt 2,6 millioner kr. i Eurojackpot hos købmanden i Kværndrup forleden.

Kværndrup: Som fortalt forleden blev der vundet godt 2,6 millioner kroner i Eurojackpot på en kupon købt hos Let-Køb i Kværndrup. Nu har vinderen også givet sig til kende.

Der er tale om en lokal mand i 50'erne, der vandt 2.642.318 kroner i det europæiske lotteri. Han køber altid sine kuponer i butikken i Kværndrup - selv om det faktisk var meget tæt på, at vinderkuponen slet ikke blev købt.


Jeg har aldrig selv fået noget forærende. Jeg begyndte at gå med aviser, da jeg var otte år, for sådan var det, hvis jeg ville have lommepenge. Derfor bestemte jeg mig til, at mine børn skulle vokse op og have det helt modsat. Derfor giver jeg min datter 300.000 kroner og min kone skal have det samme.

Vinderen af 2,6 millioner kroner i Eurojackpot


Det siger den nyslåede millionær til Danske Spil.

- Jeg køber også altid det samme. To rækker Eurojackpot til min datter, to rækker til min kone og fire rækker til mig selv. Dertil en Lotto med Joker til om lørdagen. Det plejer at blive 180 kroner i alt. Men den dag stod der en ny medarbejder i kiosken, som vist ikke havde fået det hele med. I hvert fald var beløbet forkert, siger millionæren til Danske Spil.

Annonce

- Et vildt tilfælde

- Jeg overvejede et øjeblik, om jeg bare skulle tage de kuponer, han nu havde slået ind. Men noget sagde mig, at det hele skulle være, som det plejede, så han måtte starte forfra. Hvis ikke han havde gjort det, havde jeg ikke vundet. Det er da et vildt tilfælde, lyder det fra vinderen.

Han ønsker ikke at stå frem med navn, men oplyser, at han blev klar over, at han havde vundet en uge efter trækningen, da han skulle forny sine kuponer.

- De kørte først min kones og datters kuponer igennem. Der var ikke noget på. Da min kupon så røg igennem, sagde maskinen et bip, hvilket betyder, at der er en gevinst på over 5000 kroner, fortæller han.

En opringing til Danske Spil afslørede, at han var blevet millionær, og nyheden blev overværet af flere spændte og nysgerrige kunder i butikken.

Annonce

Deler med familien

Pengene vil han bruge på at betale lånet ud i sit hus. Desuden vil han dele ud af gevinsten.

- Jeg har aldrig selv fået noget forærende. Jeg begyndte at gå med aviser, da jeg var otte år, for sådan var det, hvis jeg ville have lommepenge. Derfor bestemte jeg mig til, at mine børn skulle vokse op og have det helt modsat. Derfor giver jeg min datter 300.000 kroner, og min kone skal have det samme, siger millionæren og tilføjer:

Mads Clausen overtog den 1. februar købmandsforretningen Let-Køb i Kværndrup. Kort tid efter blev en fast kunde i butikken mllionær. Arkivfoto: Hardy Hounsgaard

- Derudover vil jeg også give nogle penge til de tætteste familiemedlemmer. Det har jeg drømt om, siden jeg begyndte at spille Lotto for omkring 31 år siden - at jeg kunne vinde, så jeg kunne dele ud.

Han tilføjer, at det er en lidt skør følelse at vinde den store gevinst, når man ikke kan komme ordentligt ud og fejre det.

- Vi skal da ud at spise en god middag med hele familien, når restauranterne åbner igen. Jeg tror i det hele taget, at vi kommer til at spise en del måltider ude. Men det er jo også godt, at vi på den måde kan støtte en branche, der er hårdt ramt.

Danske Spil har talt med vinderen af 2,6 millioner kroner i Eurojackpot. Foto: Danske Spil
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

S-politiker om klinkesag fra Bolbro: - Jeg synes, det er provokerende

Odense For abonnenter

Jura-professor klar til kamp: Klinke-strid kan ende i retssag mod Odense Kommune

Annonce