Annonce
Odense

Mand anholdt for at tænde bål nær udbrændt havnebygning

Natten til onsdag og onsdag formiddag havde brandvæsnet i Odense og en række beredskabsfolk travlt med at slukke en brand i en gammel lagerbygning på Siloøen. Natten til fredag mødte brandfolkene så en mand, der havde tændt bål på området. Foto: Lars Krejberg

Havnen: Selv om det var natten til onsdag der udbrød en kraftig brand i en sidebygning til resterne af havnens ældste pakhus, så bliver branden ved med at skabe arbejde for både brandvæsen og politi.

Torsdag aften ved 19-tiden ringede en borger 112, fordi det begyndte at ryge fra bygningen igen. Noget som brandfolkene var forberedt på, fordi der er mange lommer i den nedbrændte og afspærrede bygning, som man ikke kan komme til at slukke helt. Brandvæsenet havde ellers opfordret folk til ikke at ringe 112, hvis det igen røg fra bygningen.

Og klokken 01.30 natten til fredag var det så brandvæsnet selv, der måtte have fat i politiet, da man ved den store FAF-silo på Siloøen ved den udbrændte bygning var stødt på en mand, der havde trodset afspærringen og var gået ind på området.

Manden havde tændt bål og nægtede at slukke det, selv om brandfolkene bad ham om det. Da han også nægtede at forlade området blev politiet tilkaldt. Manden blev anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen./oms

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Opløsning i den ene lejr i fodboldkrigen: Flere klubber trækker sig fra Super League, melder medier

Annonce