Annonce
112

Mand anholdt efter tip til politiet - betjente fandt 9000 piller

Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær.
34-årig mand fik straksdom på et års fængsel efter stort pillefund.

Odense: En 34-årig mand fra Odense fik onsdag eftermiddag en straksdom på et års fængsel, efter at han tirsdag eftermiddag blev anholdt af politiet på en adresse på Otte Ruds Vej ved Blangstedgård. Politiet rykkede ud på baggrund af et tip om, at der foregik handel med muskelforøgende hormonmedicin på adressen. Ifølge vagtchefen hos Fyns Politi fandt betjentene både en større mængde piller og et "rimeligt stort" kontantbeløb på adressen. Manden blev derfor anholdt og sigtet efter straffelovens paragraf 191 om handel med euforiserende stoffer.

Da han først på eftermiddagen onsdag skulle fremstilles i grundlovsforhør, endte det ikke blot med en varetægtsfængsling, men i en straksdom, fordi manden kunne erkende det hele i retten. Det endte med en dom på et års fængsel for besiddelse og salg af i alt 24.000 Rivotril-piller. Manden skal nu sidde varetægtsfængslet, til han kan overføres til afsoning.

Fyns Politi har fredag oplyst, at politiet ved ransagningen fandt 9336 styk Rivotril-piller samt godt 133.000 kroner, hvoraf størstedelen stammede fra salg af cirka 4000 piller. Beløbet blev beslaglagt.

Rivotril er en receptpligtig epilepsi-medicin, der virker som morfin. I misbrugsmiljøet er pillerne ifølge Fyns Politi populære, fordi de kan give en meget stærk rus, hvis de indtages i en cocktail sammen med andre rusmidler.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Carlslund genåbnet: Så er der atter æggekage med flæsk og bacon

Fyn For abonnenter

Se video af biljagten på Svendborgmotorvejen: Ulriks fire kameraer fanger farlige trafikanter og bilkabule-syndere

Annonce