Annonce
Sport

Manchester United henter portugisisk midtbanestjerne

Rafael Marchante/Reuters
Portugiseren Bruno Fernandes skifter fra Sporting Lissabon til Manchester United.

Manchester United har investeret stort i at forbedre holdets midtbane. Således har klubben hentet den portugisiske midtbanespiller Bruno Fernandes i Sporting Lissabon.

Det oplyser Manchester United på sin hjemmeside, der i samme øjeblik gik ned.

Midtbanespilleren har igennem længere tid været sat i forbindelse med United.

Ifølge flere engelske medier, herunder Sky Sports, betaler United et beløb svarende til mere end 400 millioner kroner for spilleren.

Den 25-årige Fernandes har i de seneste tre sæsoner spillet for Sporting. Forinden optrådte han for Udinese og Sampdoria i den italienske Serie A.

Fernandes har siden 2017 spillet 19 A-landskampe og scoret to mål for Portugal.

United har før haft succes med at hente spillere i Sporting. Her hentede man i 2003 Cristiano Ronaldo. I samme årti hentede man Nani i klubben.

/ritzau/

Annonce
Nyheden fra Manchester Uniteds hjemmeside
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Leder: Har vi et ansvar overfor den dræbte kvindes døtre?

Der er nogle ting, der er så barske, at du ikke kan læse om dem i avisen. Billederne af en ung syrisk kvinde fra Langeskov og hendes ni-årige søn, der blev dræbt og efterladt i en skov i Syrien. Dem kan du ikke se i Fyens Stiftstidende. Vi fortæller heller ikke, hvordan det præcist foregik, da deres liv endte i et middelalderligt ritual angiveligt udført af deres egen mand og far. Det er så forsimplet, uhyggeligt og afstumpet, at det ikke er til at forstå. Hvis du har lyst til at læse og se, hvad der skete natten til en søndag i februar i det nordlige Syrien tæt på grænsen til Tyrkiet, så kan du finde det i andre danske medier. Men vi bliver nødt til at tage en snak om, hvorfor en flygtningefamilie fra Langeskov vælger at rejse tilbage til det land, der er flygtet fra. Hvorefter familiens overhoved efter beskrivelser fra lokale medier og bekendte vælger at begå et sharia-inspireret mord på sin kone og søn. Den unge kvinde, der kom til Danmark for fire år siden, var efter alle beskrivelser særdeles velintegreret. Hun har taget kørekort og var netop ved at afslutte en uddannelse som frisør. Hendes ældste barn gik i 1. kasse i en dansk skole og havde danske venner. Paradoksalt nok var det netop derfor, kvinden endte med at dø, ifølge hendes venner i Danmark. Hun var blevet for dansk til sin ægtemand, der er gammel nok til at være hendes far. Rejsen til Syrien er efter alt at dømme sket i hemmelighed. Blev kvinden presset til at tage af sted? Har hun vidst, der var fare på færde? Det er ikke sikkert, vi nogen sinde får svar på de spørgsmål. Hendes mand meldte sig efter drabene til de lokale myndigheder, og lad os da håbe, de beholder ham et godt stykke tid, så han ikke kommer til Danmark igen. Lige nu og her er det mest presserende spørgsmål, hvad der skal ske med kvindens to yngste børn. To piger, der begge er født i Danmark, og som nu opholder sig hos familie i Syrien. Har vi i Danmark et ansvar over for dem? Eller skal vi lade dem sejle deres egen sø, og så må de klare sig, som de kan hos familien i Syrien?

Odense

Til trods for myndighedernes anbefalinger: Fjernvarme Fyn aflyser arrangement på grund af coronavirus

Annonce