Annonce
Kerteminde

Man må være kreativ: Butik Ilskov åbner Outlet og sælger ud af varelageret

Jane Nielsen, der ejer og driver Butik Ilskov (der anes bag lygtepælen), åbner sommer-Outlet i den nordlige ende af Langegade for at få solgt ud af varelageret og få noget omsætning. Foto: Helle Nordström
Forårsvarerne nåede ikke at blive solgt på grund af coronakrisen, og nu er sommervarerne kommet. Så er der slet ikke plads nok i Butik Ilskov.
Annonce

Kerteminde: Når krisen kradser, må man være kreativ.

Og krisen kradser i den grad for de små butikker. Corona-nedlukning og folk, der holdt sig hjemme, har ikke bare betydet, at butikkerne har manglet indtægter, men også at varerne har hobet sig op.

Det tager Jane Nielsen, der ejer Butik Ilskov, sig nu af ved at åbne et sommer-Outlet.

Hun har lejet sig ind i den tidligere dyrehandel i Langegade 48 - lidt længere henne ad gaden og over på den anden side i forhold til Butik Ilskov.

- Det gør jeg for at få realiseret så meget som muligt de mange varer, der har hobet sig op for at sikre forretningens grundlag fremover, forklarer Jane Nielsen.

- Jeg havde lukket i tre uger, og det var lige de tre uger, hvor forårsvarerne kom ind, og nu jeg har fået alle sommervarerne ind. Jeg kan simpelthen ikke proppe det hele ind i butikken. Så nu gør jeg det her både for kundernes og personalets skyld.

Den nye pop-up sommer-outlet åbner den 9. juni og vil have åbent i begrænset åbningstid tirsdag til fredag samt lørdag formiddag frem til den 22. august.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce