Annonce
Fødselsdag

Malermester Bo Christensen er stadig i sving. Nu fylder han 80

Annonce

Mandag den 16.december fylder malermester Bo Christensen 80 år.

Bo kommer oprindelig fra Vendsyssel, blev uddannet i Grenaa, men kom i 1962 til Odense for at tage malerfagets videregående uddannelse.

Vendelboen blev fynbo og Odense basen for hans efterfølgende virke som malermester.

For Bo har malerfaget imidlertid altid været langt mere end et arbejde. Det handler om bevaringsværdighed og bæredygtighed, det handler om socialt engagement og om at skabe æstetiske, holdbare og meningsfulde rammer for det levede liv.

Det handler om linoliemaling, faglig stolthed og om samskabelse af de bedst mulige løsninger.

Måske netop derfor fortsætter Bo trods den fremskredne alder sin malergerning og har svært ved at lade penslen ligge og stigen stå, når trofaste kunder henvender sig.

Det mangeårige virke som malermester har sat aftryk i det fynske, men også i Bos fritid sætter han spor, som når han f.eks. kaster sit engagement ind i renoveringen af gavlmalerier med motiver inspireret af Claus Bergs altertavle. Et projekt, som nu lykkes, efter at Bo var med til at stifte en forening med det formål at bevare kirkekunsten på Odenses gavle.

Endelig er det gode familieliv af afgørende betydning. Her nyder Bo særligt den livsbekræftende glæde ved samværet med børn og børnebørn, eller at kunne give en praktisk håndsrækning i de nye generationers travle hverdag, selv når den udleves på den anden side af Storebælt.

Annonce
Annonce
Fyn For abonnenter

Helten fra "Miraklet i Madrid" er stadig en cirkushest - efter at have været rundt i både Hannover, Kaiserslautern og senest Aarup

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Hosteklinikker skal aflaste børnelæger med coronaprøver

Kerteminde For abonnenter

Lokal håndværker vil bygge 32 huse i Langeskov - venter blot på lokalplanen: - Jeg oplever, at jeg kommer bagerst i køen

Annonce