Annonce
Erhverv

Mai Mercado: Er der ikke også en vest til mig?

Dansk Industri holder torsdag årsmøde i Odeon, og Fyens Stiftstidende uddelte materiale for Tre spor nu-kampagnen til blandt andre Lars Christian Lilleholt og Mai Mercado. Foto: Michael Bager

To ministre er vilde med Fyens Stiftstidendes kampagne for det tredje spor på den Fynske Motorvej.

Annonce

De to fynske ministre, Lars Christian Lilleholt (V) og Mai Mercado (K), er vilde med Fyens Stiftstidendes/Fyens.dk's kampagne "Tre spor nu".

De tog gavmildt imod både klistermærker og foldere, som opinionsredaktør Peter Hagmund delte ud forud for Dansk Industri Fyns erhvervstræf i Odeon i Odense torsdag formiddag.

- Er der ikke en vest til mig også, lød det fra Mai Mercado, da hun så Peter Hagmund iført gul kampagnevest.

- Det kan vi da hurtigt finde ud af, vil du prøve den, replicerede opinionsredaktøren, men den foto-mulighed blev der alligevel ikke noget ud af, og Mai Mercado nøjedes ligesom Lars Christian Lilleholt med at placere et klistermærke på sin jakke.

Mai Mercado lægger ikke skjul på, at avisens kampagne for det tredje spor er en hjælp for politikerne, når de forsøger at få motorvejen over Fyn på den landspolitiske dagsorden.

- Jeres kampagne er en kæmpe hjælp, for så kan alle se, at det ikke bare er noget, vi går og snakker om og gerne vil have. Det er noget, der virkelig optager fynboerne, og som alle bakker op om. Derfor er vi glade for kampagnen, siger Mai Mercado.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce