Annonce
Navne

Mai-Britt Guldin er ansat som professor i lindrende behandling

Mai-Britt Guldin. Foto: OUH

Nyt job: REHPA, Odense Universitetshospital og Klinisk Institut, Syddansk Universitet har ansat cand.psych., ph.d. Mai-Britt Guldin (51) som professor i rehabilitering og palliation. Hun bliver samtidig forskningsleder for REHPA.

REHPA er Danmarks nationale videnscenter for rehabilitering og palliation, dvs. lindrende behandling af personer med livstruende sygdom, og som sådan passer Mai-Britt Guldin og hendes forskning på bedste vis til den nye stilling.

Mai-Britt Guldin har siden 2006 lavet forskningsprojekter indenfor palliativ indsats med fokus på tab, sorg, pårørende og psykisk lidelse med et overordnet tema om at forebygge lidelse og forbedre hjælpen til mennesker med kronisk og livstruende sygdom.

Annonce

Mai-Britt Guldin er født i Sønderborg i 1969 og opvokset i Sønderjylland. Hun er uddannet cand.psych. fra Aarhus Universitet i 1998 og specialist i psykoterapi i 2007. Hun forsvarede sin ph.d.-afhandling ved Aarhus Universitet i 2012 og var derefter postdoc og seniorforsker ved Forskningsenhed for almen praksis i Aarhus og Enheden for lindrende behandling, Kræftafdelingen, Aarhus Universitetshospital.

Hun bor i Aarhus Midtby med sin kæreste og to børn, Carl-Emil (20 år) og Sisse-Mai (18 år).

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce