Annonce
Sport

Magnussen racer sig i top-10 i Formel 1-kvalifikationen

Amanda Perobelli/Reuters
Både Kevin Magnussen og Romain Grosjean fik fart i Haas-bilerne i kvalifikationen til grandprixet i Brasilien.

Der har været langt mellem de hurtige tider i Haas-racerne i dette års Formel 1-sæson.

Men lørdag fik holdets to kørere, Kevin Magnussen og Romain Grosjean, tingene til at fungere og racerne til at finde god fart, da de kørte kvalifikation til søndagens Formel 1-grandprix i Brasilien.

Således sluttede begge bilerne i top-10. Magnussen sluttede som tier i kvalifikationen, hvor det blev til en ottendeplads for Grosjean.

I søndagens grandprix rykker de begge endda en plads frem i feltet fra start, da Ferraris Charles Leclerc, der blev nummer fire i kvalifikationen, har en straf på ti placeringer.

Max Verstappen fra Red Bull var hurtigst af alle og starter forrest i søndagens grandprix. Hans hurtigste tid i Q3 var 1 minut og 7,508 sekunder. Magnussen var godt 1,5 sekund langsommere end belgieren.

Det er allerede afgjort, hvem der bliver verdensmester i denne sæson. Ved det seneste løb i USA sikrede Lewis Hamilton (Mercedes) sig titlen for sjette gang i karrieren og for tredje sæson i træk.

Magnussen ligger på 16.-pladsen med 20 point, mens Grosjean er en plads længere nede i tabellen med otte point.

Grandprixet i Brasilien er det næstsidste i sæsonen.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1944: 25-årig kvinde har kvalt sine to drenge

1994 Politiet i Odense har beslaglagt en større mængde ulovligt knaldfyrværkeri hos en 33-årig odenseansk ungdomsskolelærer. Læreren solgte fyrværkeriet fra sin bil til sine 15-16-årige elever på en af byens knallertskoler. Læreren nåede at sælge 4500 stykker ulovligt knaldfyrværkeri, inden han blev afsløret på skolen af politiets uropatrulje efter anmeldelser. På lærerens privatbolig og i hans bil beslaglagde politiet godt 2500 stykker farligt fyrværkeri, og læreren sigtes nu for at have købt over 7000 stk. fyrværkeri, blandt andet bomber, der var på størrelse med kokosnødder. Da det beslaglagte fyrværkeri er for farligt at have liggende i kælderen på politigården, opbevares det i en civilforsvarsbunker fra krigens tid. 1969 Det hænder, at folk juleaften kommer i tanker om, at de ikke har fået sendt et julekort eller brev til tante Sofie eller bedstefar. Hvad skal man så gøre for at bøde på glemsomheden? For nogle år siden kunne man sende telegrammer hele juleaften og julenat, men det forlyder, at der nu kun modtages livsvigtige telegrammer. - Vi har ikke noget begreb i den forbindelse, der hedder livsvigtigt, siger telegrafbestyrer N.H. Møller, Odense, og det er ikke rigtigt, at der ikke modtages telegrammer juleaften. Ordningen går ud på, at telegrammer, der ikke kan siges at være vigtige, ikke bringes ud, når de indtelefoneres efter kl. 16.30 juleaften eller nytårsaften. I stedet bringes de ud næste morgen kl. 7.00. 1944 På Harnbjerggaard i Humble på Langeland er der tidligt i går morges udspillet et frygteligt familiedrama, idet fodermesterens 25-årige hustru har kvalt sine to drenge på henholdsvis fem og seks år og derefter berøvet sig selv livet. Ved fire-tiden var fodermesteren stået op og gået i stalden for at påbegynde malkningen, som hans kone plejede at være ham behjælpelig med. Da hun imidlertid efter en times forløb ikke var kommet, blev fodermesteren urolig og gik hjem til boligen for at se, om der var tilstødt hustruen noget. Hun ventede sin nedkomst i nær fremtid. I hjemmet fandt fodermesteren de to smådrenge liggende kvalt i deres senge, mens hustruen havde hængt sig i en snor fra dørkarmen.

Annonce