Annonce
Sport

Magnussen er pessimistisk omkring VM-point i Brasilien

Ricardo Moraes/Reuters
Kevin Magnussen kørte en god kvalifikation, men bliver overrasket, hvis det også ender med top-10 i løbet.

Nogle gange er det måske bare bedst også i Formel 1 at tage sorgerne på forskud eller tale forventningerne ned.

Især hvis man kører i en Formel 1-racer, der har skuffet gang på gang efter opløftende momenter undervejs. Som det er tilfældet for Kevin Magnussen hos Haas.

Danskeren lod sig i hvert fald ikke svæve op på en lyserød sky efter lørdagens kvalifikation i Brasilien, selv om han sluttede på tiendepladsen, og teamkollega Romain Grosjean klokkede ind som ottendebedst.

I løbet søndag kan det nemlig hurtigt gå den anden vej igen.

- Vi har før set, at bilen kan lave en god tidtagning.

- Jeg vil være mere overrasket søndag, hvis vi kan holde disse positioner, end at vi kunne få dem lørdag. Det bliver en kæmpe udfordring med endnu højere temperaturer at holde dækkene under kontrol, siger Kevin Magnussen til TV3+.

Han fortæller, at Haas-teamet igen prøvede med en opsætning af hans bil med det problematiske dækslid in mente.

- Vi har prøvet at sætte bilen op, så man kan passe lidt bedre på bagdækkene. For det bliver svært søndag at passe på dem. Det er småting, vi har gjort, så det har ikke ændret så meget for tidtagningen, siger danskeren.

Sidste år sluttede han på niendepladsen i Brasiliens Formel 1 Grand Prix, og den placering starter han fra i år, fordi Charles Leclerc (Ferrari) bliver rykket langt tilbage på grund af udskiftning af dele på bilen.

Max Verstappen (Red Bull) starter forrest foran Sebastian Vettel (Ferrari) og Lewis Hamilton (Mercedes), som allerede har vundet årets VM-titel.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Redningskrans: Rigmand undersøger mulighed for at redde Bazar Fyn

Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1944: 25-årig kvinde har kvalt sine to drenge

1994 Politiet i Odense har beslaglagt en større mængde ulovligt knaldfyrværkeri hos en 33-årig odenseansk ungdomsskolelærer. Læreren solgte fyrværkeriet fra sin bil til sine 15-16-årige elever på en af byens knallertskoler. Læreren nåede at sælge 4500 stykker ulovligt knaldfyrværkeri, inden han blev afsløret på skolen af politiets uropatrulje efter anmeldelser. På lærerens privatbolig og i hans bil beslaglagde politiet godt 2500 stykker farligt fyrværkeri, og læreren sigtes nu for at have købt over 7000 stk. fyrværkeri, blandt andet bomber, der var på størrelse med kokosnødder. Da det beslaglagte fyrværkeri er for farligt at have liggende i kælderen på politigården, opbevares det i en civilforsvarsbunker fra krigens tid. 1969 Det hænder, at folk juleaften kommer i tanker om, at de ikke har fået sendt et julekort eller brev til tante Sofie eller bedstefar. Hvad skal man så gøre for at bøde på glemsomheden? For nogle år siden kunne man sende telegrammer hele juleaften og julenat, men det forlyder, at der nu kun modtages livsvigtige telegrammer. - Vi har ikke noget begreb i den forbindelse, der hedder livsvigtigt, siger telegrafbestyrer N.H. Møller, Odense, og det er ikke rigtigt, at der ikke modtages telegrammer juleaften. Ordningen går ud på, at telegrammer, der ikke kan siges at være vigtige, ikke bringes ud, når de indtelefoneres efter kl. 16.30 juleaften eller nytårsaften. I stedet bringes de ud næste morgen kl. 7.00. 1944 På Harnbjerggaard i Humble på Langeland er der tidligt i går morges udspillet et frygteligt familiedrama, idet fodermesterens 25-årige hustru har kvalt sine to drenge på henholdsvis fem og seks år og derefter berøvet sig selv livet. Ved fire-tiden var fodermesteren stået op og gået i stalden for at påbegynde malkningen, som hans kone plejede at være ham behjælpelig med. Da hun imidlertid efter en times forløb ikke var kommet, blev fodermesteren urolig og gik hjem til boligen for at se, om der var tilstødt hustruen noget. Hun ventede sin nedkomst i nær fremtid. I hjemmet fandt fodermesteren de to smådrenge liggende kvalt i deres senge, mens hustruen havde hængt sig i en snor fra dørkarmen.

Odense

Bazar Fyns butikker håber forgæves på redning: Intet tyder på, at bazaren kan fortsætte

Annonce