Annonce
Odense

Magiske Dage satser på at afholde festival: Håber magien slår corona

Magiske Dage er ikke blevet aflyst, men festivallen er ikke sikret endnu. Arkivfoto: Nils Svalebøg
Selvom corona har taget livet af flere festivaler, så lever Magiske Dage endnu. Projektlederen fortæller, at håbet stadig er, at festivalen kan løbe af stablen.
Annonce

Odense: Hvis du har glædet dig til at løbe rundt blandt orker og elvere til Magiske Dage i efterårsferien, så kan du holde vejret lidt endnu. Selvom corona har dræbt stribevis af festivaler, arrangementer og oplevelser, så håber folkene bag Magiske Dage nemlig stadig, at du i år kan tage med troldmandstoget og købe din tryllestav hos Ollivanders.

- Vi har ikke villet aflyse, så vi venter på regeringens udspil i starten af september. Det eneste, som vi har besluttet, er, at vi ikke vil lave en fesen udgave, hvor spåkonerne skal have mundbind på. Så forsvinder legen i det, siger Magiske Dages projektleder, Søren Dahl Mortensen.

Det er altså alt eller intet for projektgruppen, og 1. september falder dommen. Indtil da arbejdes der videre som normalt, men det betyder også, at alt det hårde arbejde er spildt, hvis ikke festivalen kan løbe af stablen alligevel.

- Sådan er det. Vi er villige til at løbe den risiko, siger Søren Dahl Mortensen.

Annonce

Magiske arrangementer i juli

Festivalen, der hvert år afholdes i efterårsferien, havde sidste år 19 tusind gæster ifølge projektlederen, og derfor vil der nok også være nogle triste ansigter, hvis Magiske Dage blev aflyst.

Derfor har holdet bag projektet også arrangeret et par mindre arrangementer i løbet af sommeren, så deltagerne enten kan glæde sig til den kommende festival eller trøste sig med, at der i det mindste er en smule magi at hente.

- Her i sommeren laver vi for eksempel et pop-up arrangement med en febutik nede i Vintapperstræde, og den slags ting bruger vi til at vise, at vi stadig her her. Så forventer vi bare ikke, at der kommer folk fra København som sidste år, siger Søren Dahl Mortensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde

Offer for knivstik i Munkebo er død: 29-årig mand sigtes for drab

Sydfyn For abonnenter

Pendlere på Svendborgbanen til politikere: Få styr på det her

Kerteminde

Drabssigtet erkender at have stukket med kniv: Det var nødværge

Annonce