Annonce
Sydfyn

Madskribenten og kogekonen

Tv-vært Camilla Plum skal mødes med den amerikanske madskribent Sandor Katz i samtalen "On Something rotten".

Den amerikanske madskribent Sandor Katz skal mødes med kogekone og tv-vært Camilla Plum i samtalen "On Something rotten"

Annonce

Sandor Katz er en amerikansk madskribent. Han er forfatteren bag bogen "Wild Fermentation " fra 2003, der er af madentusiaster bliver betegnet som biblen inden for fermentering og sylte af madvarer. Bogen handler også om, at mange af de produkter, vi indtager i hverdagen er fermenteret. Det gælder for eksempel brød, øl og chokolade.

Sandor Katz er opvokset i New York, men i dag bor han i Cannon County i Tennessee. Fermentering er en biokemisk proces, der omdanner organisk råmateriale ved hjælp af mikroorganismer i gæring og syrning. Sandor Katz' interesse for fermentering opstod, da han prøvede kræfter med at lave en sauerkraut. Den var så velsmagende, at han har lavet sauerkraut lige siden, hvilket har gjort ham fortjent til kælenavnet Sandorkraut.

Sandor Katz skal møde tv-vært Camilla Plum i samtalen "On Something rotten".

Camilla Plum er egentlig uddannet arkitekt, men har siden 1997 drevet den økologiske gård Fuglbjerggaard. Desuden er hun selvlært kogekone, foredragsholder, kogebogsforfatter, madskribent og tv-vært i madprogrammer på DR. Sandor Katz og Camilla Plum skal tale om fermentering af madvarer, og hvorfor det rådne er så kontroversielt i sammenhæng med mad, samtidig med at det er en stærk trend i gastronomiske kredse.

Moderator er Jonas Hartz, der er kultur-iværksætter og direktør i rådgivningsvirksomheden Hz.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Ekskæresten dræbte hendes bror: Line forsøgte i flere uger at få hjælp til at slippe fri fra voldelig kæreste

Middelfart For abonnenter

Lovændring kan bane vejen for boliger i Gamborg: Der skal være noget til både børnefamilier, søvbryllup-segmentet og de ældre

Debat

Mit digitale åndedræt

Annonce