Annonce
Sport

Mads Mensah: Jeg har spillet større kampe

Mads Mensah: OL-finalen er stadig min største kamp. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)

- OL-finalen er min største kamp til dato, men kampen på søndag indgår i puljen af mine største kampe, hvis vi skal spille VM-finale, siger Mads Mensah.

Hamburg: Mads Mensah er iskold før fredagens semifinale.

- Det er ikke min største kamp til dato. Det er OL-finalen i Rio. Men hvis vi slår franskmændene, vil VM-finalen på søndag komme med i puljen af mine største kampe, siger Mads Mensah.

- Jeg har ikke været klubkammerat med nogen af franskmændene, og jeg har ikke noget specielt kendskab til nogen af dem. Vi var sammen på Guadeloupe, men vi holdt os mest for os selv. Vi havde to fester sammen, men det spillede ingen større rolle.

- Jeg har stor respekt for franskmændene. De er afsindigt gode alle 16. Det bedste bevis er dem, der ikke er med.

- Jeg synes, vi har spillet fint i otte kampe i Herning, men nu skal vi gøre arbejdet færdigt. Nu er det pludselig neutral bane mod franskmændene, men vi må bevise, at vi også kan vinde uden at have et stort hjemmepublikum i ryggen.

Mads Mensah blev spurgt, hvordan han oplever Nikolaj Jacobsen som træner.

- Han er god til at få meget ud af sine spillere, og han er god til at være en del af holdet uden at være det, forstået på den måde, at han bevarer respekten, siger Mads Mensah.

Han blev bedt om at sammenligne Nikolaj Jacobsen med andre trænere.

- Det kan jeg ikke, for jeg har ikke haft andre trænere i de sidste syv år, lød svaret fra Mensah.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Tyve brød gennem mur til Matas

Læserbrev

Sammenlægning. 700 udsatte børn på én skole?

Synspunkt: Kære Susanne, det er ikke børnenes tarv at sammenlægge Vollsmose-skolerne. Hvordan skulle det gavne det enkelte barn i Vollsmose at samle over 700 udsatte børn på én skole? I mange år har politikerne i Odense snakket om, at vi skal have flere blandede skoler i Odense. Derfor er det meget svært at forstå, at de nu vil skabe en stor skole og samle alle børnene i Vollsmose på Abildgaardskolen. Det er hverken fagligt forsvarligt eller integrationsfremmende. Derudover er det svært at forstå, hvorfor politikerne ikke kan vente med at sammenlægge skolerne, indtil ombygningen er overstået, for at undgå at børnene bliver udsat for flere skoleskift og stress. I perioden, hvor ombygningen står på og nogle af familierne skal flyttes væk fra området og andre flytter ind, har børnene brug for ro omkring deres skolegang. De har brug for deres vante omgivelser, tryghed og deres lærere, som de har kendt i mange år. Politikernes argumentation om, at der bliver færre børn i området, holder ikke i vand. Der skal opføres nye boliger i området, når nogle af de nuværende boliger blev revet ned, hvilket betyder at der flytter nye familier og deres børn til området. Hvor skal de nye børn i området så gå i skole? Derudover er der omkring 1500 mennesker, som flytter til Odense hvert år. I det hele taget bliver der flere børn og ældre i Odense i fremtiden. Derfor er det en omgang tom snak at påstå, at sammenlægningen skyldes faldende børnetal i området. Dertil savner jeg, at I politikere svarer på, hvor tanken om at skabe flere blandede skoler i Odense er blevet af? Og hvorfor skulle de nye tilflyttere i Vollsmose vælge en skole med over 700 tosprogede børn? Der er overhovedet ikke noget sammenhæng mellem det, I politikere siger, og det I gør. Der er ingen, der siger, at vi skal have to skoler i området, hvis der ikke er behov for det i fremtiden. Det giver bare ikke mening at samle alle områdets børn på en skole midt i en periode, hvor der foregår ombygning og renovering i området. Jeg håber inderligt, at I politikere tænker jer om og ikke svigter de mest udsatte børn i vores by. I det mindste fortjener børnene ro omkring deres skolegang, indtil ombygningen er færdig. Vollsmose-børns faglige udvikling, tryghed og trivsel er mindst lige så vigtig, som det er tilfældet for resten af byens skolebørn. Hvorfor skal byens måske mest udsatte børn stilles ringere end andre børn?

Fyn For abonnenter

Sørens gård køres over af jernbanen: Gid staten bare ville opkøbe mig

Fyn

Parti går i folketingssalen for at få bygget ny jernbane to år tidligere

Annonce