Annonce
Sport

Mads Mensah forlader Rhein-Neckar Löwen efter sæsonen

Annegret Hilse/Reuters
Den danske landsholdsspiller får ikke sin kontrakt forlænget i den tyske bundesligaklub.

Mads Mensah Larsen er ikke længere at finde i Rhein-Neckar Löwen fra den kommende sæson.

Den danske bagspiller får ikke sin kontrakt forlænget med den tyske storklub. Det skriver klubben på sin hjemmeside.

Det samme gælder for den spanske landsholdsspiller Gedeón Guardiola, der også skal jagte en ny klub.

- Det er aldrig let at lade to gode spillere forlade klubben. Gedeón og Mads har altid være en del af succesen i klubben, og vi opnåede en masse i sidste sæson, siger sportsdirektør Oliver Roggisch.

- Jeg er sikker på, at de vil gøre alt for klubben, indtil deres sidste dag her i Rhein-Neckar Löwen.

Mensah kom til bundesligaklubben i 2014, hvor også den danske landstræner Nikolaj Jacobsen startede som træner i klubben. De har begge været med til at vinde to tyske mesterskaber i 2016 og 2017 med Rhein-Neckar Löwen.

Det tyske håndboldmedie Handballplanet skrev i sidste uge, at Mensah vil skifte til Flensburg-Handewitt til sommer.

TV2 Sport har været i kontakt med Flensburg-Handewitts direktør, Dierk Schmäschke, der afviser, at der er skrevet under på en aftale, men siger, at Mensah er et interessant emne.

- Mads Mensah Larsen er da en attraktiv spiller, som vi og mange andre klubber har holdt øje med i flere sæsoner. Vi har været i kontakt med ham, men mere konkret har forhandlingerne ikke været.

- Han og Rhein-Neckar Löwen skal først finde ud af, hvad de gør, men jeg vil gerne understrege - trods rygter - at intet er afgjort endnu, lød det fra Schmäschke fredag.

/ritzau/

Annonce
Læs nyheden på Rhein-Neckar Löwens hjemmeside
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

Mit Sverige in memorian

Min barndoms Sverige var også min mors og min farfars Sverige. Det var familiebesøg i min mors moster Adeles røde hus i skoven i Halland. Stedet, der stadig emmede af sommerferie paradis for min mor og hendes broder, Roland, i en svunden tid. Familien passede gården som generationer havde gjort det før dem. Adele og hendes broder, Henning, sled og slæbte med at passe besætningen og dyrke den stenede jord. Familiens blod og jord gik i et. Adele og Henning Nilsson døde mætte af dage, ikke fattige, heller ikke rige. Gravstenene på kirkegården i Hishult minder om, at de udgjorde grundstammen af etniske svenskere. Hårdt arbejde havde de, men til gengæld ærligt arbejde fra en tid med et fornuftspræget Sverige, hvor rettigheder og pligter fulgtes ad. Min farfars mor ankom til København fra Blekinge omkring forrige århundredeskifte lige som 100.000 andre etniske svenskere. Som et broderfolk gled de ind i en dansk hverdag på alle niveauer af samfundet. Kun de mange svenske slægtsnavne minder om fortiden. Min oldemor stod på et tidspunkt alene med farfar. Oldemor klarede skærene, og min farfar fandt sin mors fødested i Mørrum, før han gik bort. Ringen blev sluttet. Min længsel mod Sverige er en stærk, ubetinget kærlighed. Det er svenske traditioner, det er Abba, trubadouren Cornelis Wreeswijk, pianisten Jan Johansson, og gensynsglæde med familien i Helsingborg og Skanør. Det er en togtur med Indlandsbanen til Lapland for 40 år siden. Båndene holder trods de mange år, som er gået. Minderne er mange. Jeg sætter en ære i at tale svensk med min familie. Det er velkendt, at Sverige som humanistisk stormagt er ved at blive ført ud over afgrunden. Klinisk renset for fordomme går der en lige linje fra internationalisten og marxisten, Palmes, Rigsdags forslag i 1975 om at gøre Sverige multikulturelt til dagens verdensrekord i antallet af bombesprængninger og voldtægter. Den grænseløse tolerance over for indvandring udvikler sig til en forbrydelse, når det man tolererer er ondskab. Når politikere ved eller bør vide, at indvandring fra 3. verdenslande forøger faren for personfarlig kriminalitet, så mister de deres legitimitet ved ikke at sige fra. I Sverige har den politiske mangfoldigheds utopi udviklet sig til befolkningens modsvarende trøstesløs dystopi i bedste Blade Runner stil med endeløse kampe mellem bevæbnet politi og velorganiserede indvandrerbander. En officiel statsbegravelse kunne være en passende måde, at ære det Sverige politikerne og et flertal af svenskerne selv har lagt i graven; Midnatssolens, de dybe skoves, Pipi Langstrømpes og Emil fra Lönnebergs underfundige Sverige, men også den moderne velfærdsstat funderet på fred fremgang og sikkerhed. Hvil i fred, du blågule, du vil blive savnet, så længe der er nogen, der kan huske dig, du fria, du fjällhōga nord.

Middelfart

Se hele programmet: Navne til Rock Under Broen 2020 afsløret - med populær popduo som genganger

Annonce