Annonce
Faaborg-Midtfyn

Madmor skifter køkken: Hynkemejers overtager køkkentjansen i Svanninge Sognegaard

Karen og Kenntet Grubbe Hynkemejer er nye værter i Svanninge Sognegaard i Millinge.
Karen og Kenneth Grubbe Hynkemejer forsætter indtil videre med også at drive Øster Hæsinge Forsamlingshus, men stopper på campingpladsen i Bøjden med udgangen af denne sæson.
Annonce

Millinge/Øster Hæsingen: Det foretagsomme kokkepar, Karen og Kenneth Grubbe Hynkemejer skifter køkkenplads og får nu fast base i Svanninge Sognegård i Millinge.

Karen og Kenneth Grube Hynkemejer har ellers haft Øster Hæsinge Forsamlingshus som fast base siden januar 2018, men en pludselig opstået mulighed for at overtage populære Svanninge Sognegaard kunne de ikke lade gå fra sig.

- Køkkenet er fantastisk, og beliggenheden er rigtig god i forhold til, at vi også gerne vil levere mad til skoler og virksomheder i Faaborg, fortæller Karen Grubbe Hynkemejer, 40.

Tjansen i Millinge blev ledig, efter værten Henrik Hagen Hansen måtte sige den fra sig af personlige årsager, så overtagelsen er sket fra 1. august, hvor Karen og Kenneth Grubbe Hynkemejer overtager alle aftaler, inden de kommer til at sætte helt deres eget præg på driften fra 1. september.

Parret har ellers fået en god lille forretning ud af basen i Øster Hæsinge, hvorfra de også har forpagtet såvel Carl Nielsen Hallens cafeteria i Nr. Lyndelse og restauranten på Camp One Bøjden Strand Camping.

- Vi har sagt Carl Nielsens Hallens cafeteria fra os, og her er kommet ny forpagter, og vi fornyer ikke kontrakten i Bøjden, når den udløber i oktober. Til gengæld vil vi nødig skuffe i Øster Hæsinge, hvor vi fik en rigtig god modtagelse. Her fortsætter vi i hvert fald ind til videre, fortæller Karen Grubbe Hynkemejer.

I Svanninge Sognegård vil parret både stå for fester - og altså levere mad ud af huset.

Formand for Sognegården Ernst Jørgensen beklager opsigelsen fra Henrik Hagen Hansen:

- Den er vi kede af, for han har gjort det godt, men vi ser også frem til samarbejdet med Karen og Kenneth Grubbe Hynkemejer, siger han.

Det nye værtspar bor i Korinth, og det har fire børn i alderen 10 til 18 år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde

Smitten stiger i Fyns corona-hotspot - nu kommer det mobile testcenter: Se de tre steder, hvor du kan blive testet

Odense

Kampen mod fjernvarmesalg fortsætter: Ny forening gør klar til at tage sagen i retten

Annonce